Acaba ne oluyor tecrübeye ihtiyacım var

Progestan en Fazla günde 600 oluyor demisti. Ben de yürüyüş yaptığım zaman lekeleme oluyordu içindeki kanama alanı kuruyunce lekeleme olarak atıyormuş vücut daha sonra da geçiyor ben de öğretmenim 4 hafta rapor verdiler bana lekelenme bitince çok azalınca devam edebildim. Icebildigin kadar şu iç yararı var zararı yok.
Yya aslında rapor bizim hakkımız ama bizim müdür çok farklı bir insan , müdürün raporu izne çevirme yada çevirmeme hakkı varmış geçenler de bi öğretmen arkadaşın raporunu izne çevirmedi ve kız hasta hasta okula geldi , zaten müdür ile aram sorunlu , hiç yüz göz olmak istemiyorum , eşim devreye girer bu sefer diye rapor da aldırmadım geldim okula ama yormamaya çalışıyorum kendimi

Bir senede 40 gün hak var onu izine çevirmeme gibi bir durum var mibilmiyorum sürekli rapor alınca soyleniliyor ancak yapacak bir şey yok sağlık önemli öylesine gezmek için alınan bir rapor değil. Ki 40 gun dolsa bile heyet raporu hakkimiz var.
Ama bazı illerde okullarda müdürler farklı şeyler yapabiliyor. Kendinize dikkat edin çok kanamaniz cok lekelenmeniz ağrınız yok gibi kalkabiliyorsunuz benim daha agirdi ayağa kalkamıyordum idare edebilecek durumdaysanız devam edin.

Bir senede 40 gün hak var onu izine çevirmeme gibi bir durum var mibilmiyorum sürekli rapor alınca soyleniliyor ancak yapacak bir şey yok sağlık önemli öylesine gezmek için alınan bir rapor değil. Ki 40 gun dolsa bile heyet raporu hakkimiz var.
Ama bazı illerde okullarda müdürler farklı şeyler yapabiliyor. Kendinize dikkat edin çok kanamaniz cok lekelenmeniz ağrınız yok gibi kalkabiliyorsunuz benim daha agirdi ayağa kalkamıyordum idare edebilecek durumdaysanız devam edin.
Aslında ben hiç rapor almadım 3 yıldır sadece 1 haftalık raporum var ama okula karşı bir tutumu sanırım kurunun yanında yaş da yanar hesabı , evet lekelenme suan için yok teneffüslerde bakıyorum . Bugün iyiyim yarında iyi olursam idare ederim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sizin Protestan kaç milim günde benim 400 sabah 200 akşam 200

Aynı benim de sabah akşam birer tane alıyorum.
Progestan hormonu 11,3 'tü benim, en az 20 olması gerekiyormuş.
Ama bu genelde hamilelerin kullandığı bir ilaç çok sıkıntı yapmıyorum. Erkenden bunu görmek önemli sadece.

Aynı benim de sabah akşam birer tane alıyorum.
Progestan hormonu 11,3 'tü benim, en az 20 olması gerekiyormuş.
Benim hormonlarıma bakılmadı, adet tarihime göre 6+3 olması gerekiyordu kese 4 haftalık dedi doktor oda şaşırdı geç döllenme olmuş dedi , haftaya gittiğim de hormon testi yapacaktı

Back
X