Acaba ne oluyor tecrübeye ihtiyacım var

Sayeftm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
239
181
33
merhaba kızlar hep soruyorum ama tecrübelerinizden yararlanmak gerçekten iyi oluyor , ben 23 Nisa’nda gebe olduğumu 204 değer ile öğrendim sonra 29 Nisa’nda kan verdim 1066 oldu değerim , Salı günü doktora gittim kese minicikde olsa göründü ama sorun şuydu Adet tarihime göre 6+2 olası gerekirken kese 4 haftalıktı doktorum geç döllenme olmuş olabilir dedi kesenin yeri çok iyi rahmin en üstünde sağ tarafta dedi sonra 2.bir kese de gördü ama emin değilim kan pıhtısı da olabilir bezen oda kese gibi gözüküyor yeri iyi kesenin için rahat olsun çok güzel dedi sonra bana folik asit yazdı 1 Hafta sonra gel dedi ..... gelelim düne >>> ben Öğretmenim bir köy oklusunda dün okuldan sonda eve gittim ama okuldan her zaman 2 de çıkarım dün 3 de çıktım bir veliim geldi omunla konuştuk falan , neyse aracım ile eve giderken her zaman dikkat ettiğim tümseklere pek dikkat edemedim aklım velideydi sürekli aile sıkıntıları varmış falan , eve geldim çamaşırım vardı onu serdim evim küçük 1+1 gibi sadece minik çamaşır odası var bunu söyleme sebebim şu evi de süpürdüm aama 10 dk falan sürdü sonra da kuruyemiş falan atıştıp tam yatağa geçiyordum ki akıntım geldi lavoboya gittim kahverengi lekelenme ama koyu kahve çok çok çok koyu afedersiniz sanki çikolata gibi yani çok korktum doktorunu aradım hemen e reçete ile progrtron yazdı eşim de aldı hemen yemek yedim içtim ilk lekelenmeden sonra pek bir lekenme olmadı sonra yine o leke geldi yine rengi kahverengi yine duramadım doktoru aradım , sağlıklı yada sağlıksız gebeliklerde oluyor bir hafta sonra tamamen anlarız dedi ilaçla devam et dedi , şuan yine okuldayım kendimi yormamaya çalışıyorum ama çocuklarım 1.sınıf pek mümkün değil ... ne yapsam bu durum normal mı eşim hastaneye gidelim doktora diyor doktor gerek yok gelmene yorma kendini dedi .. ağrım sızım asla yok , kendimi iyi de hissediyor gibiyim sadece ilaç biraz uyku veriyor sanırımm onun uyuşukluğu var ... sizce ne olmuş olabilir ikinci kesemi dediği kan pıhtısı falandı omu dışarı attı kendini acaba olumlu düşünüyorum ama engel olamıyorum merakıma. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi???

Şimdiden teşekkür ederim

Bu arada doktor rapor yazayım evde dinlen bol bol dedi ama müdürüm rapor konusunda çok katı onunla da sıkıntım çıkmasın bir de diye rapor almadım raporu yazıp Fax yapacaktı doktorum , aslında çok iyi bir kadın. Ona inanmak da istiyorum

Düşük olsa devamı adet gibi oluyor . Yerleşme kanaması olabilir doktorunuza güvenin bence

Evet kırmızıydı sabah kahverengiydi öğlen kırmızıya döndü bence siz bi gidin keseyi görüp rahatlayın
Doktoruma söyledim gelsem mi diye haftaya zaten geleceksin yorma kendini dedi , köy yolları malum oda biliyor köyden geleceğimi , sıkıntı olsa ağrılı olurdun dedi , ona güveniyorum zaten , ama ilk gebeliğim olduğu içim sıkıntıya düştüm , eşimde dizim gibi gidelim hemen dedi ama doktor gereği yok 1 hafta sonda bakacağız yeniden keseye dedi , ilaçlarını kullan ve dinlen dedi ... bana dua edin siz hamilesiniz sanırım kabul olur 🤲🏻

Doktoruma söyledim gelsem mi diye haftaya zaten geleceksin yorma kendini dedi , köy yolları malum oda biliyor köyden geleceğimi , sıkıntı olsa ağrılı olurdun dedi , ona güveniyorum zaten , ama ilk gebeliğim olduğu içim sıkıntıya düştüm , eşimde dizim gibi gidelim hemen dedi ama doktor gereği yok 1 hafta sonda bakacağız yeniden keseye dedi , ilaçlarını kullan ve dinlen dedi ... bana dua edin siz hamilesiniz sanırım kabul olur 🤲🏻
Ederim tabi allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk allah nasip ederse .siz stres yapmayın stres zarar verir allah korusun. içinizi ferah tutun allah nasip ettiyse istesenizde bişey olmaz ayağınızın altına yastık koyun Uzan’ın bol su için

Ederim tabi allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde ilk allah nasip ederse .siz stres yapmayın stres zarar verir allah korusun. içinizi ferah tutun allah nasip ettiyse istesenizde bişey olmaz ayağınızın altına yastık koyun Uzan’ın bol su için
Tamam çok teşekkür ederim , Allah size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🧿🥰

Benim kanamamdan sonra kahverengi lekelenmem yaklasik 15 gün sürdü. Bu dönemler biraz sıkıntılı olduğunu söylemisti doktorum sağlıksız ise düşecek sağlıklı ise tutunacaktır dinlenmeyi ilaçları düzgün kullanmayı söylemişti. Stres yapmayın desek de ister istemez oluyor dikkat edin kendinize haftası büyüdükçe bebeğin tutunması daha iyi oluyor risk azalıyor inşallah bebeğimiz size sıkıca tutunacaktır.

Bebek şu anda tutunmaya çalışıyor.Benim progesteranım olması gerekenden düşükmüş siz de Progesteran kullanıyorsanız benim gibi evet uyku ve sersemlik yapıyor, yaptığım hesabı 3-4 kere kontrol ediyorum ve aslında hiç bir şey yapmak istemiyorum. Leke gelirse progesteranı günde 3 adete çıkar dedi doktor bana. Yürüyüş, temizlik filan yapmayın, dinlenin bu dönemde.. bir müddet sedanter yaşam yani.

Benim kanamamdan sonra kahverengi lekelenmem yaklasik 15 gün sürdü. Bu dönemler biraz sıkıntılı olduğunu söylemisti doktorum sağlıksız ise düşecek sağlıklı ise tutunacaktır dinlenmeyi ilaçları düzgün kullanmayı söylemişti. Stres yapmayın desek de ister istemez oluyor dikkat edin kendinize haftası büyüdükçe bebeğin tutunması daha iyi oluyor risk azalıyor inşallah bebeğimiz size sıkıca tutunacaktır.
Amin, inşAllah Ramazan da bol bol dua ediyorum , sizler de bana edin ne olur 🤲🏻 Dinlenmem gerek ama çalışıyorum , ve köyde köy yolları çok kötüü , ben Bundan çok korkuyordum 🙁🙁🙁 sabah ki lekeden sonra lekem olmadı haftaya Perşembe günü yine gideceğiz doktora kesenin durumuna bakacak o güne kadar ilacımı alıp kendime dikkat Edicem... moral konusuna gelince İnan’ın güçlü olmaya çalışıyorum .. kimse bilmiyordu gebeliği kalp atışını duyana kadar kimseye demeyeceğim dedim, tek desteğim bu form 🙈

Bebek şu anda tutunmaya çalışıyor.Benim progesteranım olması gerekenden düşükmüş siz de Progesteran kullanıyorsanız benim gibi evet uyku ve sersemlik yapıyor, yaptığım hesabı 3-4 kere kontrol ediyorum ve aslında hiç bir şey yapmak istemiyorum. Leke gelirse progesteranı günde 3 adete çıkar dedi doktor bana. Yürüyüş, temizlik filan yapmayın, dinlenin bu dönemde.. bir müddet sedanter yaşam yani.
İnşAllah tutunur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Peki bu doktorun ikinci kese dediği şey kan pıhtısı olabilir mi gerçekten .. o mu dışarı atılıyor acaba diyeceğim ama kan gibi de değil ki , kahverengi bildiğiniz ...
Bundan sonra dikkat edeceğim zaten çok korktum

Sizin Protestan kaç milim günde benim 400 sabah 200 akşam 200

Progestan en Fazla günde 600 oluyor demisti. Ben de yürüyüş yaptığım zaman lekeleme oluyordu içindeki kanama alanı kuruyunce lekeleme olarak atıyormuş vücut daha sonra da geçiyor ben de öğretmenim 4 hafta rapor verdiler bana lekelenme bitince çok azalınca devam edebildim. Icebildigin kadar şu iç yararı var zararı yok.

Back
X