Kızım 4 ay 19 günlük. 2 hafta öncesine kadar kakasını 2 günde bir bazen günde bir defa yapıyordu. Doktor normal dedi. Ama bu 2 haftadır resimdeki gibi yapıyor. 5 6 defa bez değiştiriyoruz. 2 ayrı doktora gittik antibiyotik falan verildi ama geçmiyor. Acaba ben mi ishal sanıyorum normali böyle mi yoksa ishal mi gerçekten. Ne yapmam lazım artık bilemiyorum
Kızım 4 ay 19 günlük. 2 hafta öncesine kadar kakasını 2 günde bir bazen günde bir defa yapıyordu. Doktor normal dedi. Ama bu 2 haftadır resimdeki gibi yapıyor. 5 6 defa bez değiştiriyoruz. 2 ayrı doktora gittik antibiyotik falan verildi ama geçmiyor. Acaba ben mi ishal sanıyorum normali böyle mi yoksa ishal mi gerçekten. Ne yapmam lazım artık bilemiyorum
Kirli bez, ped vb'ye ait görsel koymak yasak. Lütfen görseli kaldırın. Kendiniz hiç ishal olmadınız mı ? Bu ishal mi diye kapı kapı gezdiniz mi o zaman ?
ya kardeşim bu şekilde ped kaka vs resim koyanların üşenmeyip profiline giriyorum çoğu da gayet 30lu yaşlarda veya kaba tabirle aklını başına almış yaşta ve en ilginci üniversite mezunu oluyor..ama biraz akıl biraz düşünce ya miilet senin çocuğunun b.kunu görmek zorunda mı..