• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba iz kalır mı

zeynepokcuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
37
-2
1
34
Arkadaşlar merhaba, küçük bir bebeğim var 9 aylık olmak üzere çok hareketli maşallah, bir anda sehpaya çarptı dudağının üstünü hafif kesmiş biraz kanadı sonra durdu kanaması farkli sitede oturan komşu doktora gosterdim bi krem verdi şu an hafif bir iz var geçer mi acaba iz kalsın istemiyorum onerebileceğiniz bir şey var mı

Arkadaşlar merhaba, küçük bir bebeğim var 9 aylık olmak üzere çok hareketli maşallah, bir anda sehpaya çarptı dudağının üstünü hafif kesmiş biraz kanadı sonra durdu kanaması farkli sitede oturan komşu doktora gosterdim bi krem verdi şu an hafif bir iz var geçer mi acaba iz kalsın istemiyorum onerebileceğiniz bir şey var mı
Kantaron yağı iz bırakmıyor
Benim de oğlumun elinde yara var,onu kullanıyorum sürekli
İnşaAllah geçecek

Oglum bebekliginde oyle yaralar aldiki inanin suan 5 yasinda sifir iz. Ben iz icin krem kullanmadim hic bephantol baby kullanirdim duzenli vucuduna dus sonrasi okadar. Kuzeni merdivenden yuvarlanmisti ki ozaman 4 yasindaydi kasi patlamisti ve dikis atildi. Onun izi bile yok suan kuzeninde. Okadar kucukki cok derin iz olmadikca kalmaz merak etmeyin.

Back
X