- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi yeLizegemen
-
Aynen bende öyle bazen ne diyorum biliomusun keşke okumasaydımYani belki çok saçma düşünüyorum ama böyle düşünmekteki amacım keşke daha önce iş hayatına atılsaydım ve kendimi daha çok geliştirebilseydim
canımm benim ben sana msj atıcaktım hosgeldin iyi ki geldin diye ama 100 msj olmayınca msj atamıyormusum özel . burdan diyim çok sevdim senivala canım ben de bazen onu düşünmüyor değilim yani
Teşekkür ederim bende seni sevdimÖzel msj atmayı denemedim ben ama herhalde bende atamam çünkü bende yeni üye oldum du bi denim olcakmı :)
tamam canımmm
Olmadı bende fazla msj atmadığım için :) Neyse sağlık olsun :)
olsunnn saat 13.15 tüm gün mü iş senin canım:44:benim tam gün aksam 6 nıngelmesini iple çekiyorumm:84::90:
Hayır ben cumartesi günleri 2'de çıkıyorum :) Senin nie o kadar uzun ya çok zordur eminimEve gidip evde çalşıyorum ben çamaşır bulaşık ütü :)) Yani dinlenme yok
olmaz mı canım gidiyorum hadi 7 oldu yemek ye, tv izle biraz bir bakmıssın uyumussun ertesi günde pazar biraz geç kalkayım dedin mi pazardan da bir şey anlamıyorsun:84: evde çalısmak daha zevkli olur şimdi al eline kahveni çayını dinlenme molası ver kendine ohhkolay gelsin canım bu arada
Teşekkür ederim :) Evde ne kadar zor olursa olsun sonuçta kendi evin istediğin zaman oturur istediğin zaman iş yaparsn ama başkasının işi öyle olmuyo :)
aynennnn haklısın vala insanın evi gibi yok:87:
:) Sana kolaylıklar diliyorum ben çıkıyorum canım kendine iyi bak :)
Tabiri caizse; her sabah uçarak gidiyorum işyerime!!!
Heyecanım gözlerimden belli oluyormuş,müdürlerim öyle diyor!
Çok bunaldığım,yorulduğum hatta üzüldüğüm anlar da olsa işimi çok çok çok seviyorum..
Allahım çalışmak isteyen hiç kimseyi işsiz bırakmasın inşallah!
ne kadar güzel ya allahım nolur bana da öyle bir iş nasip eyletam olarak işini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
Yaklaşık 2 sene Telefon Bankacılığında çalıştım.. Arkadaş ortamı dışında her şeyden nefret ederek.. Of çok kötüydü.. İş ztn kabus gibi.. Bütün gün konuş.. Ztn bankacılık asla kariyer planımda olmayacak bir işti.. Neyse ayrıldım şu an çok büyük bir şirkette operasyon biriminde çalışıyorum.. 1 yıl kadar oldu.. Hayal ettiğim işi yapmıyorum ama çoook mutluyumArkadaşlarım, işimin maddi yönleri, işimin rahatlığı.. Canım sıkılınca bilgisayarımdan film izliyorm ve her siteye giriş yapabiliyoruz.. Video falan izlemek müzik dinlemek serbest Eskiden of derdim koşa koşa gitceğim bir işim olsam keşke.. Sonunda oldu ama ben devlet memurlugu içn KPSS hazırlanıyorum.. Cünkü özel sektör sonu yok.. İnş bi yerlere girerm diyorum ama bi yandan da bu kadar süper bi işten ayrılacagım için üzülüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?