Acaba işine severek giden var mı?

yeLizegemen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
225
1
68
Slm arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum. Çalıştığı yeri seven ve her gün işe severek giden var mı ? :44:

evlenmeden önce 10 sene aynı hastanede çalıştım...

işimi çok seviyordum,tabi hasta insanlara ve yakınlarına faydam dokununca daha mutlu oluyordum..

ama evlenince şehir değiştireceğimden dolayı ayrılmak zorunda kaldım...

şuan bir şirkette çalışıyorum ama itiraf etmeliyim ki çoğu sabah kendimi sürükleyerek gidiyorum

Bundan önceki iş yerimde daha çok yoruluyodum ama mutluydum bende taşındığım için çıkmak zorunda kaldım şimdi ki iş yerime ise abartmıyorum kan kusa kusa geliyorumm (

çooooooooooooook severek gidiyorummmmmmmmmm

çok seviyorum iş yerimi koşarak gidiyorum tamamen bir aile ortamı var hiç zorluk çekmiyorum allah patronlarımıza zeval vermesin...

Ne güzel ya keşke benimde öyle ama piyasa o kadar bozuk ki iyi bir yer bulacağımı bilsem saniye durmam

haklısın canım piyasa gerçekten bozuk ben bundan önce 2 yıl çok büyük köklü kaliteli bir firmada çalıştım ama işe giderken resmen ayaklarım geri geri gidiyordu 2 yıl sonunda istifa etmek zorunda kaldım gece uyku uyuyamıyordum...şimdiki iş yerim öyle bilindik bir yer değil küçük kendi yağında kavrulan bir iş yeri ama huzur çok...çalışma arkadaşlarım iş verenlerimiz çok anlayışlı 3 yıldır devam ediyoruz allah herkese gönlüne göre işler nasip etsin... :97:

Çok sevindim senin adına umarım böyle devam eder.. Benimde 3 ay oldu aslında çok kısa bi zaman bakıldığında ama ömrümde 3 yıl geçti gibi..

vala iş yerinde tekim kendi yaşıtıma göre iş arkadasım yok bütün gün akşama kadar sıkılıyorum yani mutfaga lavoboya bile zar zor gidiyorum telefon çalıcak da ben patrona falan aktaramıcam diye. sigara içmeye bile doğru düzgün çıkamıyorum herkes burda yaş olarak benden büyük tamam iyi insanlar ama insan yaşıt olunca daha iyi vakit geçer diye düsünüyorum siz benim yerimde olsanız cok cok mutlu olur muydunuz

Muhtemelen bende sıkılırdım çünkü bende eski çalıştığım yerde aynı dediğin şeyleri yaşadım lavaboya bile gidemiyodum telefon çalıcak diye. Patrona söyle stajyer falan alsın ne bili başka bi yolu vardır herhalde. Çünkü gerçekten zor olduğunu biliyorum

gelen gitti vala 2 kişi geldi geri gitti. insan tuhaf hissediyor kendini ne bileyim. sonuçta yas olarak cok cok kucuk de degilim 23 yaşındayım ama yaş ortalaması büyük olunca üzerimde bir baskı oluyor küçük gözüyle bakılıyorum.bazen yataktan offlayarak kalkıyorum

Aynı yaştayız benim çalıştığım yerde de öyle hepsi benden büyük şimdi çok daha iyi anlıyorum seni:) ben valla sabah akşam sinirli sinirli çıkıyorum iş yerinden küçük gördükleri yok ama haksızlık yapıolar göz göre göre

aynenn aynen çok haklısın canım haksızlık konusuna sonuna kadar katılıyorum

Bide bunlar hacı hocalar yani. Hani kimse yanlış anlamasın ama asıl bunlardan korkacaksın diyenlere ciddi ciddi artık hak vermeye başladım

off off düşünüyorum da eskiden insanlar daha mı kolay iş sahibi oluyodu ne şimdi üniversite bitirmek bile iyi bir iş bulmaya yetmiyor. çok zor bir zamandayız canım benim ya o kadar okudum ama çalışmaktan soğudum vala o dereceye geldim artık

Aynen bende öyle bazen ne diyorum biliomusun keşke okumasaydım Yani belki çok saçma düşünüyorum ama böyle düşünmekteki amacım keşke daha önce iş hayatına atılsaydım ve kendimi daha çok geliştirebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…