ACABA HAMİLEMİYİMM YARDIM EDİN

Hira034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
114
98
98
1 Senedir eşimle çocuk istiyoruz ama eylül ayında doktoruma gittim ve pkolu olduğumu öğrendim ama ileri seviye olmadığını söyledi bende tekrardan çocuk sahibi olmak istediğimi söyledim 1 sene içinde 3-4 kere klomen kullandım ama fayda etmedi bunları söylediğim doktorum o zaman iğne tedavisi yapalım dedi ve hastalandığında yanıma gel dedi 19 Aralıkta adet gördüm ve Adetimin 3.üncü günü yani 21 inde doktoruma gittim ve bana 9 tane igne yazdı ignemin adıda merional iğnesi bu igneleri 22 sinde basladım ignelerimi kullanıp ayın 29 da tekrar çagırdı yumurtalıklarım gayet büyümüş ve oluşmuştu bunun içinde bana 1 ocakta ovitre çatlatma ignesini yazdı onuda kullandım ve ben ignemi kullandıgım 13.üncü günde idrar yaptıgım idrar testim olumlu çıktı inanmayıp kan testide yaptım oda 73.2 çıktı ve kendi doktoruma gidemedım evimden çok uzak oldugu için oturugum yerde bi kadın doguma gittim oda kan degerımı düşük buldu ama benım zaten bu kan testıni yaptıgımda adetime 6 gün vardı neyse tekrar verdim 2 gün içinde degerım bu sefer 270 çıktı doktor bu sefer biraz umut var dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedı ve gittim bu sefer keseyı görelim dedı ama benm daha adetımden 3 gün geçmişti ve 1 ocaktan itibaren kesenın olusması zordu keseyı görmedı ve ben bu sefer kan tahlili istedim adetim geçtikten sonra hiç yapmadım için 3 gün geçen adetimin üstüne yaptırdıgım kaan testımde 4664 çıktı ve doktor sonuca göre kesenın gözükmesini söyledi ama tedavi gördügüm doktor ikiz olabılır demıstı bu ay kan degerımın yuksek cıkıpta ıkız olma ıhtımalını hiç düşünmedi bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden cevap veren herkeze tşk ederim biraz uzun oldu ama benım gibi bu sıkıntıyı çeken arkdaslarımada yardımcı olur dıye yazdım

ben de merak ettim hayırlı haberler var inşallah

Ay benimde yüksek baya ikiz mi sonuç

Kızlar testime bakar mısınız var mı çizgi

Eklentiler

• IMG_7245.JPG
    13,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_7216.JPG
    29,2 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_7219.JPG
    27,8 KB · Görüntüleme: 64
Kizlaar yardımıniniza ihtiyacım var adetim 2 Şubat'ta ama 27 sinde çok az kahve rengi leke geldi iki gün bugün de hafif kanlı ama daha fazla oldu. Adetime daha 3 gün var adet gibi de degilim. Bebek istiyoruz hem de çooookkk yerleşme kanaması olabilir mi bı kaç belirti de var

Test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…