• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pcoslu bir kızın hamile kalma mücadelesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Trendyoldan geliyorsa ben trendyoldan aldim canim doktorumun onerdigi pahaliydi o yuzden alamadim
Esimle ikimize aldim o erkek olani ben kadin olani kullandim atayim hemen
Adini yazarsan cikar icerigi doktorumun onerdigiyle ayniydi
Merhaba kusura bakmayin bunu buldumda olurmu bu

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-19-17-55-37-242_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2025-01-19-17-55-37-242_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba
Ben 23ünde başladım klomeni almaya günde iki kez içtim adetimin 5.günüydü çok erken adet oldum ki kendiliğinden adet olamam normalde ilaç kullanarak adet olabiliyorum sadece. Adetim bitti iki hafta sonra adet oldum yumurtamın büyümesini beklerken daha iki hafta önce klomen aldım üstüste tekrar almak istemedim kendim istedim doktorumda olur tabiki dedi
Merhaba bende yeni pcos olduğumu öğrendim ultrason da gördü doktor procertin woman inositol al dedim aldım bide omega 3 aldım yarın da gideceğim soğan suyu regl getirir mi

Merhaba Merhaba bende yeni pcos olduğumu öğrendim ultrason da gördü doktor procertin woman inositol al dedim aldım bide omega 3 aldım yarın da gideceğim soğan suyu regl getirir mi
Merhaba benim de reglim sökülmemişti bol bol maydonoz ye dedi ben tarlusal da kullandım gerçi

Merhaba Merhaba bende yeni pcos olduğumu öğrendim ultrason da gördü doktor procertin woman inositol al dedim aldım bide omega 3 aldım yarın da gideceğim soğan suyu regl getirir mi
Soğan suyu ile adet olanlar var pcos olup
Ama bende denedim işe yaramadı

Back