Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkPcoslu bir kızın hamile kalma mücadelesi
Ben 23ünde başladım klomeni almaya günde iki kez içtim adetimin 5.günüydü çok erken adet oldum ki kendiliğinden adet olamam normalde ilaç kullanarak adet olabiliyorum sadece. Adetim bitti iki hafta sonra adet oldum yumurtamın büyümesini beklerken daha iki hafta önce klomen aldım üstüste tekrar almak istemedim kendim istedim doktorumda olur tabiki dedi
Merhaba bende yeni pcos olduğumu öğrendim ultrason da gördü doktor procertin woman inositol al dedim aldım bide omega 3 aldım yarın da gideceğim soğan suyu regl getirir mi
Merhaba Merhaba bende yeni pcos olduğumu öğrendim ultrason da gördü doktor procertin woman inositol al dedim aldım bide omega 3 aldım yarın da gideceğim soğan suyu regl getirir mi
Merhaba Merhaba bende yeni pcos olduğumu öğrendim ultrason da gördü doktor procertin woman inositol al dedim aldım bide omega 3 aldım yarın da gideceğim soğan suyu regl getirir mi