• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim ?

Bende gebeyim daha dr gitmedik çok yeni benimde adetime 5 gun kala idrar testinde çıktı cift çizgi silikti emin olmak icin adettimden bir gün once kanda baktirdik 780 di sonuç inşallah hamilesindir canım Rabbîm isteyen herkese nasip etsin

Kızlar buda ikincl testim ya çok merak ediyorum bunlar doğru mu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 82
Erken olabilir kafan karışmasın emin olmak icin kanda baktır

Ya canım bu testler beş gün îçinde sonuç veriyormuş biraz pahalı ötekilere göre ama tabş Allah bilir hayırlısı

Ben en ucuz testi aldim cumartesi adet gunumdu sali gunu cift cizgi c8kmisti hemen hemen senin gibi aa yok felan diye 6 test daha yaptim gebelik yoksa çift cizgi asla çıkmaz Net...

Ya inşallah allahım nasip etmiştir çin takvmine baktım erkekmiş düşünemiyorum bile aşılama yaptık tutar inşalllahhhh sen progestan ve coraspin kullanıyomusun canım

MERHABA BENİM 5.5 AYLIK BİR BEBEĞİM VAR 2 AYDIR ADET GÖRÜYORUM VE BENİM ADETİM DÜZENLİDİR AMA BU AY 3 GÜN GECİKTİ VE KAHVERENGİ HAFİF AKINTIM OLDU TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI AMA TESTE GÜVENEMİYORUM ERKEN YAPTIM GALİBA TAHLİL İÇİN KORKUYORUM ACABA HAMİLEMİYİM

MERHABA BENİM 5.5 AYLIK BİR BEBEĞİM VAR 2 AYDIR ADET GÖRÜYORUM VE BENİM ADETİM DÜZENLİDİR AMA BU AY 3 GÜN GECİKTİ VE KAHVERENGİ HAFİF AKINTIM OLDU TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI AMA TESTE GÜVENEMİYORUM ERKEN YAPTIM GALİBA TAHLİL İÇİN KORKUYORUM ACABA HAMİLEMİYİM
Sanmıyorum canım ama kan testi yap bence

Ya inşallah allahım nasip etmiştir çin takvmine baktım erkekmiş düşünemiyorum bile aşılama yaptık tutar inşalllahhhh sen progestan ve coraspin kullanıyomusun canım

Yok canim bilmiyorum o ilaclari kullanmadim ben 9 aydir istiyorduk bebek ama nasip olmadi iki aydir vajina mantariyla bogusuyordum aralığın 12 de dr gittim alttan muayene etti bebek yok dedi mantar teşhisi koydu ilac verdi antibiyotik bende ictim meger hamileymisim insallah ictigim.ilaclar bebeğime zarar vermez haa birde bu ay sogan kürü denemistim artik kür vesile oldu gebe kalmama tabi herşey Rabbîm den

Back