acaba hamilemiyim ?

aytimkbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
28
8
3
30
Merhaba benim bu yazıma cvp verirseniz çok sevinirim ben tam 3 aylık evliyim bugün sabah test yaptım iki çizgi ckti ama birisi çok acık renkte emin olamayıp sağlık ocagina gittim doktor hamile olabileceğini söyledi ben ve Esim com istiyoruz bi bebeğimizin olmasini sizce hamilemiyim bbugün adet olcaktm ama olmadm

yüksek ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun hemen gidip kan testi yaptır beta hcg özelde sonucu 1 saate alırsın

bence hamılesıın daha kesın sonuc ıcın kan testı yaptırsana hemen hatta hıc durmaaaa sımdıden hayırlı olsun

İkinci çizgi silikse bile pozitif demektir .
Bence bir kan testi yaptırın . Hayırlı olsun tebrikler .

[QUOTEl4545, post: 38321339, member: 644698"]Evet hamilesin gözün aydin Allah tamamina erdirsin veee tüm isteyenlere versin darısı başıma[/QUOTE]
Amin rabbim herkese nasip etsin

[QTE="Hilal4545, post: 38358920, member: 644698"]Gözün aydın Allah tamamına erdirsin saglikli sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

[QUOTE="Hilal4545, post: 38446463, member: 6446 hamilesin günün gectimi[/QUOTE]
Test yaptrdm canm yarnda doktora gitcem adetimi 1 gün geçtiğinde kan testi yaptrdm 74,32 ckmsti

Hayırlı olsun. Ne mutlu size... bundan sonra kendine dikkat etmelisin.üşutmemeye çalış. Bol meyve sebze, fındık ceviz tüket. Doktorun söyler ama ben yine de hatirlatayim istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…