İkinci çizgi silikse bile pozitif demektir .Merhaba benim bu yazıma cvp verirseniz çok sevinirim ben tam 3 aylık evliyim bugün sabah test yaptım iki çizgi ckti ama birisi çok acık renkte emin olamayıp sağlık ocagina gittim doktor hamile olabileceğini söyledi ben ve Esim com istiyoruz bi bebeğimizin olmasini sizce hamilemiyim bbugün adet olcaktm ama olmadm
Canımmm kıyamam yaa .. Eşinle paylaştın mıYaptrdim duramadm yarn öğleden sonra alicam çok heycanlym agliyorum şuan
Evet hadi canım ciddimi diye msj atti iste suan kendisi hemen aradi :)Canımmm kıyamam yaa .. Eşinle paylaştın mı
Evet hadi canım ciddimi diye msj atti iste suan kendisi hemen aradi :)
Kan testi sonucum cıkti zaten canm 74,32 :)Vira2: 38357909 .!.:Benim kızımda da öyle olmuştu 14 günlüktü ve ikinci çizgi silikti hamilesin canım :)
Kan testi sonucum cıkti zaten canm 74,32 :)
Büyük ihtimalle hamilesin canm benimde öyle ckmsti :)Seydapost: 38445391 .!.:Kızlar akşam yaptom test böyle öoktı acaba hamilemiyim
Hayır canım günüm geçmedi as aşılama yaptık çoklu gebeliklerde böyle erken çıkıyormuş diyorlar daha nerdeyse bi hafta var bu test o erken gebelik testleri barya onlardanEvet hamilesin günün gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?