Acaba hamilemiyim

Citlenbik

Solu[ğ]umdasın
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
1.078
1
358
İstanbul
arkadaşlar geçen ay ayın 10 unda adet olmuştum sonra ilk defa aradan 14 gün geçince ayın 24 ünde bi daha adet oldum bu ilk defa başıma geldi ben hiç ayda iki defa adet olmamıştım bu güne kadar..bu ayda 10 unda adet olmadım şimdi 6 gün geçmiş vaziyette.arkadaşım test yap diyor ama ben belki 24 ünde tekrar olurum diye yapmıyorum.
sizce beklemelimiyim ayın 24 ünü.

24 ünü bekle canm varsada şimdi çıkmaz

cnm ilaçlardan da olabılır ustune görme de olabılır adetın az mıydı çok muydu nasıl dı

ilk ayın 10 unda olan adetim 3 gün sürdü çok şaşırdım her zaman 6 gün olurdum bir den bire kesildim 14 gün sonra olduğum adet tam bir adetti yani 6 gün süren

hayırlısı olsun canım inş. test yaptıktan sonra durumu yazarmısızn merak etttim şimidi

tabii yazarım arkadaşlar sonucu pozitif çıksada çıkmasada yazarım mutlaka güzel dilekleriniz için ilginiz için teşekkür ederim.bebek isteyenlere inşallah Allahım en kısa zamanda verir.sağolun:)

umarım hamilesindir ama ben böyle anormal durumları kiste bağlıyorum...ben tutunma kanaması diye düşünmüştüm anormal kanamaları meğer kist akıntısıymış...bence kısa zamanda test yap ya da doktora görün...

iLk adetin 3 gun surdu diyorsun.. Hemen kesildigi icin tekrar olmus olabilirsin banada oluyor oyle 2-3 gun surunce adetim 1-2 hafta sonra tekrar oluyor.. Insallah hamilesindir Hayirlisi olsun

ay dahada varmış ya...neyse topiği takip edecem güzel haberlerinizi belkiyorum hadi hayırlısı

kızlar maalesef bu gün öğle saatleri itibariyle adet oldum.öbür aya inşallah çalışmalara devam olana kadar.korunmamış olarak 4.ayımızdı daha.neyse Allahım verecek inşallah tüm bebek isteyenlere.

cnm benım sımdı adet gununun ılk gunu bugun on dörduncu gunu yanı tam yumurtlama dönemınde bırlesme olmazsa olmuyor tabı 28 gunde bır adet göruyosan yanı geçen aykı ılk gununle bugunu topla 14 ü çıkart kalan rakam neyse yumurtlaa gunun odur bır ıkı gun öncesınden baslayın çalısmaya sperm hucresı hazır olsun senın yumurtlama gerçeklestımı dırek yakalasın ... ben öyle yaptım bızımde 3 aydır olmamıstı...

Kizlar bi sorum olacaktı temmzun 26snda adet gördum agustosun 3unde de ilişkim oldu prezervatfle korunduk agustosun 26sında adetimi herzamanki gibi gördüm eylülün 26snda tekrar adet oldum ama ekimde olmadım 10 tane test yaptım negatif en son ilişkim agustosta oldu ustne herzamanki gibi 2 ay adet oldum risk varmıdr hamile olsam suan 16haftalik olur ve testte cikardi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…