- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- Konu Sahibi prensesss016
hayırlı guzel haberler beklerız... opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonucunu merakla bekliyoruz yarın mutlaka bildir
iyi bakalım yarını bekleyelim o zaman haberdar edersin bizi burdan...
Ben de az önce benim kocayla tartıştım heyecanımı yatıştırmak için ruhsuz bazı davranışlar sergiliyo ne acelen var takma bu kadar 1-2 hafta bekle öyle yaparsın testi falan gibi... Yani tabi belki hamile bile deilim belki boşuna heyecan yapıyorum ama meraktayım işte napalım, bi de o ruhsuz davranınca psikolojim hepten bozuldu, ama cumartesiyi beklicem kesin karar verdim...
Ne diyeyim hepimizin hakkında hayırlısı artık a.s.
10 aydır evliyim kasıklarım ağrıyo adetim 6 gün gecikti bütün belirtiler var acaba hamileyim en erken belirtiler neler bilen varmı?
11 aralık regli tarihim ama bir an evvel öğrensem diyorum idrar testinde çıkar mı arkadaşlar. yaa bu şekilde kendime hiç dikkat etmiyorum daha sabah bi dünya alışveriş torbası taşıdım kahve kola devam .sonucu bilsemde ona göre davransammm.
10 aydır evliyim kasıklarım ağrıyo adetim 6 gün gecikti bütün belirtiler var acaba hamileyim en erken belirtiler neler bilen varmı?
seni anlıyorum alegracım bende akşam bizimkine kızdım adamda heyecan denen hiçbişey yok eğer hamileysem en son ona söylücem hakediyo. bugün hastalanmam gerek inşallah olmam bende cumartesiyi beklicem test yapmak için
yapmadım testi... doktoru aradım... bekle dedi... ya çatlama ağrısı yada gebelik.. 2sinin belirtisi çok benzer o nedenle birşey söyleyemem.. testte çıkmayabilir 1 hafta bekle dedi... valla beklicem ama cumaya kadar beklicem... cuma günü hastanede direk kan testi yaptırıcam... allahım nolur bebiş gelmiş olsun... mafoldumben
Ebruli ben adetime 2 gün kala öğrendim hemde idrarda bence test yap
doktorun öyle diyosa bence de bekle canım pozitifse ve negatif çıkarsa tüm hevesi gidiyo insanın morali bozuluyo... ehh hepimiz yakın zamanlarda iyi kötü bi haberler vericez o zaman hadi bakalım hakkımızda hayırlısı kaydirigubbakcemile5
hadi inşallah ebruli sen ve ben zemuszemus üçümüzde hamişmişiz bide... ayyyyyy.... :CüvCüv:hihoyyyt