acaba hamilemiyim yardımmm

keleser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
14
1
86
İstanbul
herkese günaydın en son adetimi 4 ocak oldum bu ay hala olmadım normaldede düzensizlik var zaten sürekli doktor kontrolündeyim 11 şubatta yine gittim doktora ultrasonla baktı ve kist olduğunu söledi ve adet söktürücü verdi.ancak son 1 haftadır göğüs uçlarımda felaket bi sızlama ve ağrı var ara ara kasıklarımdada ağrım oluyo çevremdekiler hamilemisin acaba demeye başlayınca dün eczaneden test aldım umutsuzca.ilk çizgi net ancak ikinci çizgi silik bişekilde çıktı ama görünüyo yani ikinciside okadar test yaptım şimdiye kadar ilk defa ikinciyi silikte olsa gördüm.sizce hamile olabilrmiyim

bence hemen kan testi yaptırmalısınız. çünkü ikinci çizgi silik olsa da hamilesin demektir, zaten ben hiç net çizgi görmedim. Bende de yumurtalıklarda kist oluşur, ama normalde göğüs uçlarım acımazdı. Hamile olduğumu ben de göğüslerimdeki sızlamadan anlamıştım. O yüzden sakın adet söktürücü ilacını içme. hemen kan testi yaptır, zaten 1-2 saatte sonucu alırsın. Hadi bakalım hayırlısı olur inş.

ayy canımm müjdeler olsun sana hamilesin ikinci cizgi zaten yüzde 90 net cıkmaz silik cıkar
benımde silik cıkmısdı gözün aydın umarım bebegını kucagına aldıgını da okuruz

yorumlarınız için teşekkür ederim umutlanmak istemiyorum yinede sabah gittim kan testini verdim yarın alıcam sonucunu.dayanamayıp az önce bi tane daha aldım eczaneden test ondada ikinci çizgi silik çıktı ama aklımı kurcalayan doktor ultrasonla baktı eğer gebelik olsa görünmezmiydi doktorum hep hamile kalman zor diyodu oyüzden de umutlanmaktan korkuyorum hayal kırıklığına uğrıycam diye hayırlısı artık:(((

yorumlarınız için teşekkür ederim umutlanmak istemiyorum yinede sabah gittim kan testini verdim yarın alıcam sonucunu.dayanamayıp az önce bi tane daha aldım eczaneden test ondada ikinci çizgi silik çıktı ama aklımı kurcalayan doktor ultrasonla baktı eğer gebelik olsa görünmezmiydi doktorum hep hamile kalman zor diyodu oyüzden de umutlanmaktan korkuyorum hayal kırıklığına uğrıycam diye hayırlısı artık:(((
canım ALLAH ol dedikten sonra zor diye birşey yok bende öğrenir öğrenmez ultrasona girdim bebek zigot haldeydi dr. bana kist dedi ben bir üzül bir ağla ama ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUM kan testi kesin sonucu vericektir. inşallah hamilesindir canım

herkese günaydın en son adetimi 4 ocak oldum bu ay hala olmadım normaldede düzensizlik var zaten sürekli doktor kontrolündeyim 11 şubatta yine gittim doktora ultrasonla baktı ve kist olduğunu söledi ve adet söktürücü verdi.ancak son 1 haftadır göğüs uçlarımda felaket bi sızlama ve ağrı var ara ara kasıklarımdada ağrım oluyo çevremdekiler hamilemisin acaba demeye başlayınca dün eczaneden test aldım umutsuzca.ilk çizgi net ancak ikinci çizgi silik bişekilde çıktı ama görünüyo yani ikinciside okadar test yaptım şimdiye kadar ilk defa ikinciyi silikte olsa gördüm.sizce hamile olabilrmiyim

bence hamile olma ihtihalın çok yüksek çünkü aynı şey arkadaşımın başına gelmişti ki test yaptı ve ikinci silikti. kan testide hamile oldugunu dogruladı. ikinci cizgi silikte çıksa ihtiman çok yüksekmiş yane hamilesin bence

doktoruma gittim veee hamileyimmmm:))
ama şuan çok küçükmüş 4 gün sonra tekrar gidicem kan tesi yaptırıcam o sonucu belirliycekmiş dış gebelikde olabilirmiş:((( beta HCG değerim 426.80 sizce normalmi?

şuan çok fazla sevinemiyorum malesef.ultrasonda görünmedi henüz ve dış gebelik olabilirmiş c.tesi gün yapııcak olan testte belli olucak herşey am ben 4 gün nasıl bekliycem onu bilmiyorum inşallah sağlıklı gebeliktir

Canım inşallah sorun yoktur ki bence yoktur çünkü bebeğin 4 haftalık ise görünmemesi çok normal allahım yardımcın olsun..kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..hem ben kist var demesinde şaşırdım bu doktorlar nasıl doktor olur anlayamıyorum:47:

canım öncelikle hayırlı olsun diorum
kan değerleri 2 günde bir yaklaşık olarak 2 katına çıkar
bu yüzden istersen perşembe tekrarlayabilirsin testi
dış gebelikte kan değeri ya düşer yada artar ama 2 katlık bi artış diildir
tabii dr.unun tavsiyesine uyarka 4 ggün beklersen daa kesin sonuç olur
ama dayanamam dersen perşemce tekrarla testi derim
inş. herşey yolunda devam eder

Canım inşallah sorun yoktur ki bence yoktur çünkü bebeğin 4 haftalık ise görünmemesi çok normal allahım yardımcın olsun..kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..hem ben kist var demesinde şaşırdım bu doktorlar nasıl doktor olur anlayamıyorum:47:

bugün baktığında yine kist var dedi üstelik önceki gidişimde 3.32 cm olan kist bugün 4.50 olmuş ama gebeliğe engel olmadığını söledi bi korkumda bu değer artışı kistlerin oynumu kistlerden dolayıda olablir diye okudum bikaç sitede uffff

İNŞALLAH SORUN YOKTR CANIM YA ne zamandır bebek istiyodun?rabbim gönlüne göre versin iyi düşünelim iyi olsun inş..

bugün baktığında yine kist var dedi üstelik önceki gidişimde 3.32 cm olan kist bugün 4.50 olmuş ama gebeliğe engel olmadığını söledi bi korkumda bu değer artışı kistlerin oynumu kistlerden dolayıda olablir diye okudum bikaç sitede uffff

canım kistin ne kisti
bende 2.5 cmlik çikolata kistiyle hamile kaldım

aslında daha 1 ay oldu bıraklı korunmayı benim hamile kalacağıma dair hiç ümidim yoktu polikistik over var ve biraz kilolu olduğum ve adet düzensizliğim olduğundan doktorum hep bugüne kadar hamile kalman şu an zor diyodu bende hep kendimi buna alıştırmış bu tamamen süpriz oldu.ama bu kada sevinmişken sonunda kötü giden bişey olursa çok yıkılcam

aslında daha 1 ay oldu bıraklı korunmayı benim hamile kalacağıma dair hiç ümidim yoktu polikistik over var ve biraz kilolu olduğum ve adet düzensizliğim olduğundan doktorum hep bugüne kadar hamile kalman şu an zor diyodu bende hep kendimi buna alıştırmış bu tamamen süpriz oldu.ama bu kada sevinmişken sonunda kötü giden bişey olursa çok yıkılcam

canımcım ben evlenmeden önce bendede vardı polikistik over dr um diane 35 die bi doğum kontrol hapı verdi ama ben tedavim bitmeden evlendim ve ilk gece hamile kaldım ne talihsizliktir ki bebeğim 40 haftalıkken öldü:2: bende kiloluyum ve dr um kiloya çok karşıydı sonra yine hamile kaldım ve bebeğim yine 34 haftalıkken öldü kilolu hamile kalmıştım tansiyon ve albüm sorunum oldu..şimdi hamile kalmadan önce pıhtılaşma testi yaptırıcam inş. büyük bi ihtimal pıhtılaşma var bende çünkü tansiyona da sebep oluyormuş:(( canım çok dikkatli ol allahım sağlıklıca kucağına almanı nasip etsin inşallah

merhaba bişey şormak istiyorum....
benim son üç aydır adet kanaması başlamadan iki ya da üç gün önce peçeteye gelen pembe beyaz akıntı geliyor ikinci en geç üçüncü gün kanama başlıyordu... bu ay ise akıntı başlayalı dört gün oldu çok az neredeyse sadece tuvalette peçeteye gelen akıntı var birinde pembe birinde beyaz oluyor :(( anlamadım gitti..Ama başka hiç bir belirti yok bu şekilde olan var mı bu nedir acaba?? göğüslerde şişlik falan yok...

Back
X