• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim lütfen yardımmm🥲🥲

mrv4445

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
4
0
1
29
Öncelikle merhaba güzel kadınlar 💖 hamilelik belirtileri yaşıyorum 2 kere evde test yaptım 4 gün arayla ilk yaptığım testte tek çizgi ve çok soluk bi çizgiydi 2. Yaptığımda ise ilkine göre çok daha koyu ama yine tek cizgiydi malesef acaba kasetler de mi sorun vardı yoksa saçma gelecek belki ama gebelik başlangıcı mı acaba bilgi sahibi olan böyle bir durum yaşayıp hamile kalmış olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim ☺💖 (anlık üzüntü yaşadığım için kasetleri direkt çöpe attım elimde görselde yok malesef)

Öncelikle merhaba güzel kadınlar 💖 hamilelik belirtileri yaşıyorum 2 kere evde test yaptım 4 gün arayla ilk yaptığım testte tek çizgi ve çok soluk bi çizgiydi 2. Yaptığımda ise ilkine göre çok daha koyu ama yine tek cizgiydi malesef acaba kasetler de mi sorun vardı yoksa saçma gelecek belki ama gebelik başlangıcı mı acaba bilgi sahibi olan böyle bir durum yaşayıp hamile kalmış olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim ☺💖 (anlık üzüntü yaşadığım için kasetleri direkt çöpe attım elimde görselde yok malesef)
En iyisi Bi idrar tahlili yaptır canım.

Kaset testlerde silik çizgi varsa çok yanılmaz bence gebelik vardır bi kan verin bence🥰🙏🏻

Ama tek çizgiydi sadece rengi koyulaşmıştı yani çift çizgi değildi malesef hamilelikte kan değeri yükseldiği için etkisi olmuş olabilir mi diye düşündüm hiçbir bilgiye de hakim değilim malesef 🥲

Back
X