• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim..lütfen yardımcı olun..

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim bana yardımcı olun lütfen...
Benim yumurtalarım destek almadan çatlama yapmıyor ( tembelmişler azıcık ) bu yüzden 3 yıldır tedavi görüyorum. Geçen sene bir bebeğim olacaktı ama maalesef kalp atışını duyduğumun ertesi günü bebeğimi kaybettim. En son İstanbul da bir devlet hastanesinde ilaç uygulaması yapıldı ama işe yaramadı.

Hiç umudum yok ama 4-5 gündür karnım acayip şiş çatlayacakmış gibi, kabızlık ve aşırı gazlanma var, göğüslerimde çok değil ama baskı uygulayınca bir ağrı oluyor ve arada bir sızlama giriyor, göğüs uçlarım çok hassas, sağ kasığımda sanki bir pinpon topu var oturdukça batma oluyor, arada çok az mide bulantısı oluyor, oturamıyorum sürekli uzanma isteğim var ve 2 gündür gün içinde uyuklamam oluyor.

Diğer gebeliğimde hiç bir belirtim olmadığı için bunlar neyin nesi bilmiyorum hastalığıma 8 gün var 2 kere test yaptım negatif çıktı. Lütfen bilenler bana yardımcı olsun. Cvp larınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler....

Benim yumurtalarım destek almadan çatlama yapmıyor ( tembelmişler azıcık ) bu yüzden 3 yıldır tedavi görüyorum. Geçen sene bir bebeğim olacaktı ama maalesef kalp atışını duyduğumun ertesi günü bebeğimi kaybettim. En son İstanbul da bir devlet hastanesinde ilaç uygulaması yapıldı ama işe yaramadı.

Hiç umudum yok ama 4-5 gündür karnım acayip şiş çatlayacakmış gibi, kabızlık ve aşırı gazlanma var, göğüslerimde çok değil ama baskı uygulayınca bir ağrı oluyor ve arada bir sızlama giriyor, göğüs uçlarım çok hassas, sağ kasığımda sanki bir pinpon topu var oturdukça batma oluyor, arada çok az mide bulantısı oluyor, oturamıyorum sürekli uzanma isteğim var ve 2 gündür gün içinde uyuklamam oluyor.

Diğer gebeliğimde hiç bir belirtim olmadığı için bunlar neyin nesi bilmiyorum hastalığıma 8 gün var 2 kere test yaptım negatif çıktı. Lütfen bilenler bana yardımcı olsun. Cvp larınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler....

Psikolojik olarak etkisinde kalmış olabilirsin aynısı başıma geldiği için yazıyorum benim testlerim pozitif çıkmıştı ama bebek yok demişlerdi gerçektende hamile değildim bence adet gününü bekle yine olmazsan bi test yap yada bekleyemem diyorsan kan tedti ver sonuç hemen çıkıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Psikolojik olarak etkisinde kalmış olabilirsin aynısı başıma geldiği için yazıyorum benim testlerim pozitif çıkmıştı ama bebek yok demişlerdi gerçektende hamile değildim bence adet gününü bekle yine olmazsan bi test yap yada bekleyemem diyorsan kan tedti ver sonuç hemen çıkıyor

Diyorum ya zaten hiç umudum yok ama yinede bilgi almak istedim. Benim hiç bir zaman umudum olmadı da zaten :emir_bebek:

Diyorum ya zaten hiç umudum yok ama yinede bilgi almak istedim. Benim hiç bir zaman umudum olmadı da zaten :emir_bebek:

Hayır umudunu yitirme Rabbim bize vereceği emanetinin zamanını ayarlamıştır bize beklemek düşüyor sadece. Bendede şuan öyle şeyler var ama ikinci kez bu hayal kırıklığını istemiyorum hiç canını sıkma her şey olacağına varır

Hayır umudunu yitirme Rabbim bize vereceği emanetinin zamanını ayarlamıştır bize beklemek düşüyor sadece. Bendede şuan öyle şeyler var ama ikinci kez bu hayal kırıklığını istemiyorum hiç canını sıkma her şey olacağına varır

Ben bebeğimi geçen sene kaybettim kalp atışını duyduğumun ertesi günü düşük yaptım o yüzden çok yıkıldım... Epey süre kendimi toplayamadım. Çok istiyordum ama olmuyordu Allah onu bayram hediyesi olarak yolladı bize ama sonra geri aldı. Bu tecrübeyi yaşadığım için kendime dikkat ediyorum ama asla umut beslemiyorum yoksa tekrar hayal kırıklığına uğrayacağım. Bakalım nasip kısmet.... :emir_bebek: :emir_bebek:

merhaba arkadalar aranıza yeni katıldım..
sorunum şuki hamilemiyim bilemiyorum adetime 13 gün var fakat geçtiğimiz adetimin 10. günü mide bulantısı kusma ve mide ağrsı şikayetiyle doktora gittik doktor rutin kan ve idrar tahlili yaptı herhangi bir enfeksiyonla karşılaşmadık serum taktı mideni üşütmüşsündür deyip.sonra adetin 12. günü nohut büyüklüğünde pembemsi çok yapışkan koyu bir akıntı oldu.ertesi gün evde idrar testi yaptım negatif çıktı.ama baş dönmelerim mide bulantılarım ara ara devam ediyor.14. günü yani bugün kasık ağrılarım çoğaldı karnımda şişkinlik ve gaz hissi var.ama kasıklarımdaki ağrı çok ne oluyor bana anlamıyorum.yumurtlama gününden m kaynaklanıyor yoksa hamilemiyim.

canım bazen yumurtlama gerçekleşiyor fakat çatlamıyrmuş buda kiste neden oluyomuş ondanda kasıl ağrın olabilir benimde başıma geldi çünkü b kadın doğuma git bence.. inş bizimde tez zamanda bebeğimiz olur :((

canım bazen yumurtlama gerçekleşiyor fakat çatlamıyrmuş buda kiste neden oluyomuş ondanda kasıl ağrın olabilir benimde başıma geldi çünkü b kadın doğuma git bence.. inş bizimde tez zamanda bebeğimiz olur :((

Amin.Bilmiyorum ama umarım bebiştir merakla bekliyorum 6 gün kaldı hasta olmama.... bakalım sonuç ne olacak....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim gibi sürekli hapla adet sanırım arkadaşım . kızlar ben de biraz önce test yaptım negatif :( bazı belirtiler hissetmiştim 1 ay önce kadar;göğüs ağrısı (1 hafta falan sürdü) kasık ağrıları (hala devam eden)bide karnım şiş ve bir iki tane daha. kusma yoktu fakat kusmayanlar da olduğunu öğrendim. d.kontrol kullanıyorum senelerdir,hep düzenliydi adetler.2hafta önce adet oldum ama 1 gün sürdü.ve 2 3 gün geç geldi ilk defa. neyse üzerinden tam 2 hafta geçti bu adet mi ne olduğunu anlamadığım şeyin,hep şüpelendim bugün test değilsin dedi ben de umudumu keseyim bari dedim...

Arkadaşlar lütfen böyle bişey yaşayan veya bi yakını yaşayıp bilen varsa beni bi aydınlatsın ya nevrim döndü...
Bebek beklerken ayın 17 sinde pembemsi bi akıntı geldi ama öle bi geldi ki üstüm başım battı sandım tuvalete koştum bi daire şeklinde bişeycik başka yok. Hasta oldum dedim pet koydum yaklaşık 4-5 saat sonra baktım küçük daireler şeklinde 3-4 tane kahverengi akıntı başka bişey yok. Biraz sonra tekrar baktım kahverengi akıntı var ama yanında pembemsi akıntı ve sümüksü yapıda bi akıntı daha var. Anlıcanız ben hiç böle bişey görmedim hala devam ediyor ama normal hastalık gibi değil ne aşırı fazla hani adet olur gibi geliyor nede tutunma kanaması gibi az... Göğüslerim de ki acı, şişlik ve damarlarının belirginliği devam ediyor. Ayrıca vücut sıcaklığım 37 derece el ve ayaklarım yanıyor. Üstüne üstlük bide grip oldum. 3 gün oldu bunlar olalı. Ama nevrim döndü ne olur bi Allah'ın kulu bana bişey desin ya nevrim döndü vücuduma neler oluyooooor.

Arkadaşlar lütfen böyle bişey yaşayan veya bi yakını yaşayıp bilen varsa beni bi aydınlatsın ya nevrim döndü...
Bebek beklerken ayın 17 sinde pembemsi bi akıntı geldi ama öle bi geldi ki üstüm başım battı sandım tuvalete koştum bi daire şeklinde bişeycik başka yok. Hasta oldum dedim pet koydum yaklaşık 4-5 saat sonra baktım küçük daireler şeklinde 3-4 tane kahverengi akıntı başka bişey yok. Biraz sonra tekrar baktım kahverengi akıntı var ama yanında pembemsi akıntı ve sümüksü yapıda bi akıntı daha var. Anlıcanız ben hiç böle bişey görmedim hala devam ediyor ama normal hastalık gibi değil ne aşırı fazla hani adet olur gibi geliyor nede tutunma kanaması gibi az... Göğüslerim de ki acı, şişlik ve damarlarının belirginliği devam ediyor. Ayrıca vücut sıcaklığım 37 derece el ve ayaklarım yanıyor. Üstüne üstlük bide grip oldum. 3 gün oldu bunlar olalı. Ama nevrim döndü ne olur bi Allah'ın kulu bana bişey desin ya nevrim döndü vücuduma neler oluyooooor.

Merhaba canım inş öncelikle hamilesindir ve yaşadığın şey de yerleşme kanamasıdır.Ancak yumurtlama ile ilgili sıkıntın olduğunu da yazmışsın birkaç hafta önce umarım rahiminde olan bir sorundan olmuyordur bu sümüksü akıntı.Bence yarın doktora git kendini kurup çok yıpratırsın yoksa omu bu mu diye..sonuçta vucudu çok dinleyince de sanki sinyal veriyor psikolojik olarak:110:buradan kimse derman olamaz sana bence.İnşş hamişsindir:KK49:ama lütfen yarın doktora git..kendine iyi bak sonucu da yaz olur mu:KK66:hoşçakal..

Merhaba canım inş öncelikle hamilesindir ve yaşadığın şey de yerleşme kanamasıdır.Ancak yumurtlama ile ilgili sıkıntın olduğunu da yazmışsın birkaç hafta önce umarım rahiminde olan bir sorundan olmuyordur bu sümüksü akıntı.Bence yarın doktora git kendini kurup çok yıpratırsın yoksa omu bu mu diye..sonuçta vucudu çok dinleyince de sanki sinyal veriyor psikolojik olarak:110:buradan kimse derman olamaz sana bence.İnşş hamişsindir:KK49:ama lütfen yarın doktora git..kendine iyi bak sonucu da yaz olur mu:KK66:hoşçakal..

Sağol canım ya ben vücudumu hiç dinlemiyorum zaten. 3 yıldır hormon ilacı yiyorum 2 sene önce bi düşük yaptım ondan beri her tedavide hüsrana uğradığım için artık vücudumu dinlemiyorum. Ama hiç bir zaman böyle bir adet dönemine girmedim. Ama adet olduysam da daha önce böyle olmadım dediğin gibi bir problem vardır. Ama tutunma kanamasında idrarda kan oluyor mu idrarda da kan var. Ben bebek olduğunu hiç ummuyorum ama dediğim gibi hiç böyle olmadığım için tuhafıma gitti. Göğüslerimi kaşıma bile kaşıyamıyorum acıyıp, sızlıyorlar. Benim bildiğim rengli olunca göğüsteki şişlik iner ağrısı kesilir... Dediğin gibi doktora gideyim en iisi bu böyle olmayacak...

Sağol canım ya ben vücudumu hiç dinlemiyorum zaten. 3 yıldır hormon ilacı yiyorum 2 sene önce bi düşük yaptım ondan beri her tedavide hüsrana uğradığım için artık vücudumu dinlemiyorum. Ama hiç bir zaman böyle bir adet dönemine girmedim. Ama adet olduysam da daha önce böyle olmadım dediğin gibi bir problem vardır. Ama tutunma kanamasında idrarda kan oluyor mu idrarda da kan var. Ben bebek olduğunu hiç ummuyorum ama dediğim gibi hiç böyle olmadığım için tuhafıma gitti. Göğüslerimi kaşıma bile kaşıyamıyorum acıyıp, sızlıyorlar. Benim bildiğim rengli olunca göğüsteki şişlik iner ağrısı kesilir... Dediğin gibi doktora gideyim en iisi bu böyle olmayacak...

Canım yerleşme kanamasında idrarda kan kesinlikle olmaz.İdrar yollarında enfeksiyon v.s.gibi durumlarda olur.Gögüslerinin sızlaması ise ilginç gerçekten.Ben de hamilelik geçirdim 7 ay önce 4,5 aylıkken kaybettim malesef:(şimdi de reglim 2 gün gecikti ve hamile olduğumu düşünüyorum çünkü ilk gebeliğimdeki aynı belirtiler var.Göğüslerim kocaman oldu,ağırlaştı çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarımda batmalar oldu bikaç gün öncesine kadar..gerçi herkeste belirtiler farklıdır.Dediğin gibi önce kadın doğum uzmanına git bence idrardaki kanı söyleyince seni iç hastalıklarına veya ürolojiye de yönlendirir belki ek olarak ama bir an önce problem ne anlamalısın canım.İnşş sıkıntı yoktur inşş hamilesindir:KK49:sonucu yazarsan sevinirim arkadaşım merak ederim..kendine çok iyi bak..

Canım yerleşme kanamasında idrarda kan kesinlikle olmaz.İdrar yollarında enfeksiyon v.s.gibi durumlarda olur.Gögüslerinin sızlaması ise ilginç gerçekten.Ben de hamilelik geçirdim 7 ay önce 4,5 aylıkken kaybettim malesef:KK43:şimdi de reglim 2 gün gecikti ve hamile olduğumu düşünüyorum çünkü ilk gebeliğimdeki aynı belirtiler var.Göğüslerim kocaman oldu,ağırlaştı çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarımda batmalar oldu bikaç gün öncesine kadar..gerçi herkeste belirtiler farklıdır.Dediğin gibi önce kadın doğum uzmanına git bence idrardaki kanı söyleyince seni iç hastalıklarına veya ürolojiye de yönlendirir belki ek olarak ama bir an önce problem ne anlamalısın canım.İnşş sıkıntı yoktur inşş hamilesindir:KK49:sonucu yazarsan sevinirim arkadaşım merak ederim..kendine çok iyi bak..

Çok sağol ya derdime çare bulamasam da konuşmak ii geldi. Ben umutlu değilim ama inşallah sen hamişsindir tatlım. Ben düşükten sonra o kadar denedim hep negatif o yüzden umudum yok. Ama inşallah senin ki olur. Merak etme doktora gider gitmez bilgi veririm sana. Sende beni bilgilendirirsen sevinirim.

Çok sağol ya derdime çare bulamasam da konuşmak ii geldi. Ben umutlu değilim ama inşallah sen hamişsindir tatlım. Ben düşükten sonra o kadar denedim hep negatif o yüzden umudum yok. Ama inşallah senin ki olur. Merak etme doktora gider gitmez bilgi veririm sana. Sende beni bilgilendirirsen sevinirim.

Pardon sende KİB ve dikkat et :KK54::KK54::KK54:

İnşş canım hamişimdir bu ay korunmayı bırakmıştık:oops:bu kadar çabuk olur mu bilmem ama 2 gün gecikti ve aynı belirtiler 2-3 gün sonra idrar testi sonra da kan tasti yaptırıcam..sana yazarım sonucu..inşş sende de sıkıntı çıkmaz tez zamanda da gelir bebişin:KK49:kendine iyi bak..

arkadaşlar ekim ayının 16-18 arası adet olmam gerekti ama geçen eşim kasımın 4 diyince çok şaşırdım günleri bilem saymayı unutmuşum. Daha doğrusu bu ay pek önem vermedim ama bugün ayın 8 gögüslerimde şiddetli ağrı var, birde vücudumun her yeri ağırıyor. Hamile olma olasılığım olduğunu düşünmüyorum. Bu vücut kırgınlığım ve göğüs ağrım şu son 3 günde başladı. Hareket ederken bile her yerim göğüslerim dahi acıyor. Böyle şeyler yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi?
Test yapacaktım eşim kasımın 16 sına kadar bekle yine hayal kırıklığına uğramaktan iidir dedi. Ne yapacağımı şaşırdım...

Ha birde küçük kanama filanda hiç olmadı ama gebelerin hepsi tutunma kanaması olmuyormuş diye biliyorum kafam karmakarışık oldu ...

Bende kasimin 8 ince yanlislikla Esim içime bosaldi tuvalete gittim ayin 7 side yumurtlama gunumdu.bugün rengli olmam gerekiyordu olmadim sağ kadigimda arada bir agri gibi birşeyler oluyor ayrıca kabizlik da var rengi siyaha donuk umutlanmak istemiyorum ama insanin elinde değil 6 yasinda bir kizin var ona hamileyken hiçbir belirti yasamadim ne agri ne sanci ne hassasiyet ayrıca ne bulanti ne as erme karnim sismese hamileyim demiyecektim

arkadaşlar ekim ayının 16-18 arası adet olmam gerekti ama geçen eşim kasımın 4 diyince çok şaşırdım günleri bilem saymayı unutmuşum. Daha doğrusu bu ay pek önem vermedim ama bugün ayın 8 gögüslerimde şiddetli ağrı var, birde vücudumun her yeri ağırıyor. Hamile olma olasılığım olduğunu düşünmüyorum. Bu vücut kırgınlığım ve göğüs ağrım şu son 3 günde başladı. Hareket ederken bile her yerim göğüslerim dahi acıyor. Böyle şeyler yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi?
Test yapacaktım eşim kasımın 16 sına kadar bekle yine hayal kırıklığına uğramaktan iidir dedi. Ne yapacağımı şaşırdım...

Ha birde küçük kanama filanda hiç olmadı ama gebelerin hepsi tutunma kanaması olmuyormuş diye biliyorum kafam karmakarışık oldu ...
Bence hemn bi test yap hiç bekleme .. Ki varsada hemn belli olur zaten.inşallah hamilesindir canım hadi hayırlısı

1 hafta bekliyim diyorum bilmiyorum çok planlarim vardi birazcik alt üst edecek ama olsun yüce allahim neyi hayirli gördüyse o olur

mehabalar bende siteye yeni üye oldum ... herkesin olduğu gibi bende hamılelık istiyorum 2 aylık yeni evliyim .. çoğunuzun söylediği hamile lik belirtileri ilk ayda yaşadım ama olmadı ..bu ayda yaşıyorum inşallah bebiş vardır..kesin belirginlikler herkeste aynı mı acaba??

Back