• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyim..lütfen yardımcı olun..

sbrbhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
25
0
36
İstanbul
merhaba arkadalar aranıza yeni katıldım..
sorunum şuki hamilemiyim bilemiyorum adetime 13 gün var fakat geçtiğimiz adetimin 10. günü mide bulantısı kusma ve mide ağrsı şikayetiyle doktora gittik doktor rutin kan ve idrar tahlili yaptı herhangi bir enfeksiyonla karşılaşmadık serum taktı mideni üşütmüşsündür deyip.sonra adetin 12. günü nohut büyüklüğünde pembemsi çok yapışkan koyu bir akıntı oldu.ertesi gün evde idrar testi yaptım negatif çıktı.ama baş dönmelerim mide bulantılarım ara ara devam ediyor.14. günü yani bugün kasık ağrılarım çoğaldı karnımda şişkinlik ve gaz hissi var.ama kasıklarımdaki ağrı çok ne oluyor bana anlamıyorum.yumurtlama gününden m kaynaklanıyor yoksa hamilemiyim.

rutin kan ve idrar testinde gebelik görüldüğünü sanmıyorum onun için kanda gebelik ya da idrarda gebelik testi demen gerekiyor öyle bakıyolar adetin geciktiyse sen yeniden bir kan testi yaptır gebelik için en kesin cevabı o zaman alırsın çünkü bazen belirtiler yalancı gebelik belirtileri olabiliyor canım

tşk ederim. yani gebelik için test yapmadı demek istemiştim.bilmiyorum karın şişkinliği ve kasıklarımdaki ağrı devam ediyor umarım adetten önceki belirtilier değildir 10 gün var adetime. çok istiyoruz bebiş.

canım bu ay ben de aynı şeyleri yaşıyorum.bugünn benim 20.günüm ve 13.gün mide bulantısı-kusma bende de oldu.ondan sonra bel ağrısı ve 1 kere de baş dönmesi.sabahları mide buantım devam ediyor.bugün de kustum.daha 1 hafta var.inş iyi haberler alırız ikimizde.:8:

tşk ederim. yani gebelik için test yapmadı demek istemiştim.bilmiyorum karın şişkinliği ve kasıklarımdaki ağrı devam ediyor umarım adetten önceki belirtilier değildir 10 gün var adetime. çok istiyoruz bebiş.

Sonuç olumludur inş canım.Varmı bi gelişme?

merhaba aranıza yeni katıldım, doktorumun isteğiyle beta hcg testi yaptırdım ancak doktorum başka bir ilçeye geçici olarak göreve gittiği için testi gösteremedim. 5 aralık 2012 son adet tarihim kan testinde de beta hcg 102,1 mlU/ml yazıyor bu ne anlama geliyor. hcg ile ilgili değerleri okudum iyice kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz?

bence kesın hamılesın cnm kaç gun gecmiş ustünden değerlerinden yuksek ayrıca

sat 01.01.2013 teydi hatta 31 aralıkta pembiş akıntı geldi haber verdi geliyorum diye adetim:) bat ise 27 ocak yada 28 ocaktı 27 ocakta olmayınca bende 28 ocak ta beta hcg testi yaptırdım 92.3 çıktı.sağlık ocağındaki doktor gebelik var ama tekrar bakalım dedi 29 ocakta tekrar baktık 141.91 çıktı mutluyum yi gidiyor sanırım. bakalım keseyi ne zaman görücez

inş. canım ya çok istiyoruz küçük bi meleğimizin olmasını son günlerden göğüslerimde acayip ağrılar olmaya başladı adetten öncede olurdu ama bu sefer daha farklı sanki çok daha hassas hani böyle elini kolunu bi yere çarparsında morarır ağrır ya öyle bi ağrı var. kasıklarımda da ağrı oluyo zaman zaman ama kaptırmakta istemiyorum kendimi. doktorum gelsin hemen gidip tahlil sonuçlarımı göstericem umarım müjdeli haberi verir.

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım.bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.eşimle adetimin bitiminin 3.günü ilişkiye girdik ve içime boşalmadı.ama ben nedense tedirgin oldum bu süreç içinde.sonraki ay tam günümde regl oldum ve her zamanki gibi 5gün devam etti.sonra ben yine de reglimden 1hafta sonra test yaptım ve sonuç negatifti.ama yine de aklım karışık acaba üşütmeden dolayımı karnımdaki hafif ağrı ve arada olan mide bulantısı??

kızlaaarrrrrr hamileyim hamileyim hamileyimmm:))))))))))))))) 5 haftalık dedi doktor:)))

evet canım keseyi gördüm. ayın 21inde kalp atışlarını dinlemeye gidicez. :))

hemşireyim herşeyi en ince detayına kadar bilmeme rağmen mens olana kadar bu soruyu sormadan duramıyorum.Allah herkese hayırlısıyla hayırlı evlat(lar) nasib etsin

bende 1 hfta öncesine kadar hiç belirti yoktu son 4 gündür sabahları mide bulantısı yasıyorm bebegim bana günaydın diyo:) hicbişi yiyemiyorumm:(

Back