- 9 Ağustos 2015
- 64
- 13
- 29
-
- Konu Sahibi HifaNursima
Bakiim vallahi hamilesin :)
Hayırlı olsun artık
Aslında hamile olmak için tam zamanı ama ben iki çocuğun sorumluluğuna hazır hissetmiyordum endişelerim bu yüzden..Bakiim vallahi hamilesin :)
Hayırlı olsun artık
Merhaba ben 20 yaşındayım erken evlendim 2 yasında dünyalar tatlısı bir kızım var ve geçenlerde esinle adetimden hemen hemen 2 hafta sonraki ilişkide komple içime boşaldı bi kereliğne sonra çok afedersiniz bu 3 kere oldu kızdım niye yaltın daha çocuk için erken diye olan olmuştur dedi neyse tabi beni bir korku sardı ve bir hafta geçti göğüslerimde bir ağrı ve hassasiyet başladı iki gündür ilk gebeliğimdede olmuştu hamileysem de bebeğinin canı sağ olsun Asla aldırmam ama biraz erken oldu tabi hem benim için hem kızım için
Çok afedersiniz ama ben bu sitede ne konular okudum sevgilisiyle milletin onlara edep vermeye gelince ahlak bekçisi oluyorduk ta benim sorduğum slruyamı takıldınız sonuçta burası bir internet sitesi kimse kimseyi tanımıyp ve her türlü derdini de anlatmak için bu blog var yanlış mıyım acaba...O kadar detaylı yazmışsınız ki tebrikler teşhisi koymakta hiç zorlanmadık.
Hamile olursunuz yada olmazsınız ama sizin bir çocuktan önce ahlaka ve edebe ihtiyacınuz var!!!
Merhaba bende yeni uyeyim yaklaşık 2 yıldır evliyim daha once bir düşük yaşadım 4-5 aydır deniyoruz bu ay ovulasyonla takip ederek denedik suan goguslerde hassasiyet biraz bulantı ve iki gün önceye kadar da kaldıklarında batma vardı ama su an adetbolcakmisim gibi sancı oluyor arada test yapmaya korkuyorum buarada 18/07son adet tarihimdi bunlar normanl mi hamile olabilirmiyim
Adetinizden 2 hafta sonrası yumurtlama döneminiz oluyor. Ve ilişkiden sonra ertesi gün hapı falan almadıysanız hamile olma ihtimaliniz çok yüksek demektir. Bebek istemiyorsanız, keşke korunsaydınız diyorum sadece.Merhaba ben 20 yaşındayım erken evlendim 2 yasında dünyalar tatlısı bir kızım var ve geçenlerde esinle adetimden hemen hemen 2 hafta sonraki ilişkide komple içime boşaldı bi kereliğne sonra çok afedersiniz bu 3 kere oldu kızdım niye yaltın daha çocuk için erken diye olan olmuştur dedi neyse tabi beni bir korku sardı ve bir hafta geçti göğüslerimde bir ağrı ve hassasiyet başladı iki gündür ilk gebeliğimdede olmuştu hamileysem de bebeğinin canı sağ olsun Asla aldırmam ama biraz erken oldu tabi hem benim için hem kızım için
Adetim gecikti hamilemiyim denirde (ki o da denmez bunu testle öğrenirsiniz muayene ile öğrenirsiniz biz sizi muayene etmiyoruz burda) kaç kere yaptın ay neden yaptın yok ne kadar içiniz dolmuş bize ne bundan.Çok afedersiniz ama ben bu sitede ne konular okudum sevgilisiyle milletin onlara edep vermeye gelince ahlak bekçisi oluyorduk ta benim sorduğum slruyamı takıldınız sonuçta burası bir internet sitesi kimse kimseyi tanımıyp ve her türlü derdini de anlatmak için bu blog var yanlış mıyım acaba...
Sananeyle yorum yazmazsın ozaman meşgul etmezsin olur biter sana gel illada yaz diyen olmadı illa çok bilmiş olucaksıniz dimi ben burada sadece onun için konu açmadım hamilelikleri alakalı konuşmak istedim tabi sizin gibi.maydonozlar araya ilave olmasaydıAdetim gecikti hamilemiyim denirde (ki o da denmez bunu testle öğrenirsiniz muayene ile öğrenirsiniz biz sizi muayene etmiyoruz burda) kaç kere yaptın ay neden yaptın yok ne kadar içiniz dolmuş bize ne bundan.
Ulu orta her tanıdığınıza anlatıyorsanız bunları normal tabi.
izin yorumlarınıza hastayım kızasım bile gelmiyor o kadar içten..bilmem hamile misin? müneccim şeysi yıyeydım anlardım
Daha ergenliğini bitirmeden kadın olmuşsun bunun bunalım ve saldırganlığına veriyorum cevabını.Sananeyle yorum yazmazsın ozaman meşgul etmezsin olur biter sana gel illada yaz diyen olmadı illa çok bilmiş olucaksıniz dimi ben burada sadece onun için konu açmadım hamilelikleri alakalı konuşmak istedim tabi sizin gibi.maydonozlar araya ilave olmasaydı