- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- Konu Sahibi HifaNursima
pazar günü üye olmussun. o kadar mı belli oluyorumizin yorumlarınıza hastayım kızasım bile gelmiyor o kadar içten..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazar günü üye olmussun. o kadar mı belli oluyorumizin yorumlarınıza hastayım kızasım bile gelmiyor o kadar içten..
Bende sizi edebe davet ediyorum bana edep dersi vermeden önce bide benden öğrenin edebi yorumlarıniza dikkat esin sonra kip lenirsiniz ayrıca her yorumunda yazamazsına ana sayfada kızmızı yazılı bir bölümü hatırlatırım yarın kapında bir dava mektubu bulma sonra dikkat et derimDaha ergenliğini bitirmeden kadın olmuşsun bunun bunalım ve saldırganlığına veriyorum cevabını.
İstediğim yere yorum yazarım madem konu açtın her yorumu alacaksın.
sıkıntın varsa konu acabılırsın.Ben yanlış yerdeyim galiba neyse Allah kimseyi evlatbhasretiyle sinamasin rahatsızlık verdim sanirim...
Ben eski üyelerdenim aslında çoğusunu tanıyordumpazar günü üye olmussun. o kadar mı belli oluyorum
Sen kesin hamilesin şimdi % 100 emin oldum.Bende sizi edebe davet ediyorum bana edep dersi vermeden önce bide benden öğrenin edebi yorumlarıniza dikkat esin sonra kip lenirsiniz ayrıca her yorumunda yazamazsına ana sayfada kızmızı yazılı bir bölümü hatırlatırım yarın kapında bir dava mektubu bulma sonra dikkat et derim
Çoookk saolun üslubum bozuk olduysa özür dilerim ama edep falan filanca denmez ki ben burada herkes acık rahat konuşuyor diye rahat oldum yoksa zaten buraya yazmazdımKavga etmeyelim bayanlar.
Yoktan yere kırmaya, kırılmaya degmez üç günlük dünyada .
Arkadaş heyecanla duygularını coşkulu, açık anlatıvermiş. Herkesin üslubu herkese uymaz.
Seni rahatsız eden konuyu görmemiş gibi yapıp çıkmak en güzeli.. şahsen öyle yapmaya çalışıyorum..
Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı zamanda sağlıklı bebeği olsun herkesin..
Konu Sahibi hamile değilsen bundan sonra iyi korun. Hamileysen de kızın büyümüş artık Allah kolaylik verir inşallah..
İyeymiş oSen kesin hamilesin şimdi % 100 emin oldum.
O kadar detaylı yazmışsınız ki tebrikler teşhisi koymakta hiç zorlanmadık.
Hamile olursunuz yada olmazsınız ama sizin bir çocuktan önce ahlaka ve edebe ihtiyacınuz var!!!
Bende 21 inde adet olmuştum sonra denemeler oldu falan . Bulantım var batma ve adet olacakmisim gibi . İnş hamileyimdirMerhaba bende yeni uyeyim yaklaşık 2 yıldır evliyim daha once bir düşük yaşadım 4-5 aydır deniyoruz bu ay ovulasyonla takip ederek denedik suan goguslerde hassasiyet biraz bulantı ve iki gün önceye kadar da kaldıklarında batma vardı ama su an adetbolcakmisim gibi sancı oluyor arada test yapmaya korkuyorum buarada 18/07son adet tarihimdi bunlar normanl mi hamile olabilirmiyim
Evet bende ona kızıyorum evlilik dışı ilişkiye girenler yazıyo o zaman o onun hayatı oluyor ben burba derdimi paylaştım edepsiz oldum zaten burası oy yüzden yok mu yakınlarımiza utanıp anlatan açıklarım kızı anlatmak içinBende bu site de neler neler gördüm. idrarına karbonat katanlar vs. şurda biri sevgilimle şöyle yaptım yaşımda 17 dese hepiniz o onun hayatı dersiniz. konu sahibi arkadaş gibi niceleri bu tarz sorular soruyor. 20 yaşında olması sizi neden bu kadar rahatsız etti. o onun kendi terciihi. kız karşı verdiğiniz cevaplar gerçekyen çok gerekiz ve abartılı.
Ben neden kip kendim acaba dün hiç göremedim siteyeGebelik ihtimali yüksek, test yaptırın mutlaka.
Ve hanımlar lütfen polemiğe girilmesin, böyle sorularda da az biraz ciddiyet rica ediyorum, sonuçta test yapılacağını herkes biliyor ama anlık heyecanla sorma gereği duyuyor.
bosalmanın nesi ayıp biyolojik bisi anlatıyo kız burdaO kadar detaylı yazmışsınız ki tebrikler teşhisi koymakta hiç zorlanmadık.
Hamile olursunuz yada olmazsınız ama sizin bir çocuktan önce ahlaka ve edebe ihtiyacınuz var!!!