Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün önce de yaptım yine böyle silik çıktı adet günüme 3 gün varHamilesin
İkinci çizgi ne kadar süre sonra belirdi. Tek çizgi hamile değilsin çift çizgi de hamilelik var demek ama yanılma payı da var. Kan versen net bir şekilde öğrenebilirsinAdet günüme 3 gün kala test yaptırdım pozitif çıktı Bu sonuç ne demek Başınıza geldi mi
Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir Adet gecikmesi olmadan kan verirsem çıkar mıtebrikler hamilesiniz!! Gidip yinede kan verin. Hayırlısı olsun
Kan testi garanti olur. Çizgi belli zaten3 gün önce de yaptım yine böyle silik çıktı adet günüme 3 gün var![]()
Adet günüme 3 gün var kanda çıkarmı acabaTebrikler ilk 5 dakikalık sonuç ise gebesiniz.Ben de ilk testimde silikti yeni oluşan gebelik olduğu için.
1 dk kadar bekledim ikinci çizgi çıktıİkinci çizgi ne kadar süre sonra belirdi. Tek çizgi hamile değilsin çift çizgi de hamilelik var demek ama yanılma payı da var. Kan versen net bir şekilde öğrenebilirsin
Öyleyse kan ver kesinlessin tebrik ederim1 dk kadar bekledim ikinci çizgi çıktı
Hemen hemen aynı renkte gibi görselde her ikisini de koydum bu ilki3 gün önce yaptığınız da aynı derecede mi silikti? Koyulaşması lazım çünkü 3 günde
Teşekkür ederimmmmmmÖyleyse kan ver kesinlessin tebrik ederim![]()
Elimin şişmesi normal mi sizceKan testi garanti olur. Çizgi belli zaten
Elin ile Bi alakası olduğunu sanmıyorumElimin şişmesi normal mi sizce