KIzlar normalde dün hastalanmam gerekiyordu ama bugünde olmadımm inşallahta olmamilk defaa böyle oldum normalde gününden önce olurdumm 1 yıllık evliyim sat 14 eylül ilk defa korunmadık sizce hamile olabilirmiyimmm amaburda yazan tüm belirtilerim var özelliklee sol kasığımmdaa
test yapın hadi. burdan hamile olduğunuzu anlamak imkansız gibi.
test yapmak için henüz erken
bebiş var ise bile testte çıkmayabilir
birazcık daha sabır
inşallhhhhhhhhhh hamişsindir
kızzzllllaaaaarben bu sabah nihayeeet test yaptım.... POZİTİF çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem şimdiden heveslenmek istemiyorum ama 10 gün geçti be.doğrudur herhalde sonuç. dimi ama. inşallah ben hamileyimdir,benimle beraber isteyen herkese Allah sağlıklı bebişler nasip etsin...
ohh maşşallah :) hamılesın cnmm
kızzzllllaaaaarben bu sabah nihayeeet test yaptım.... POZİTİF çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem şimdiden heveslenmek istemiyorum ama 10 gün geçti be.doğrudur herhalde sonuç. dimi ama. inşallah ben hamileyimdir,benimle beraber isteyen herkese Allah sağlıklı bebişler nasip etsin...
test yapmak için henüz erken
bebiş var ise bile testte çıkmayabilir
birazcık daha sabır
inşallhhhhhhhhhh hamişsindir
benim de yarın regl olmam gerekiyor. bir kaç gündür midem bulanıyordu sanırım psikolojik.... çünkü test yaptım çıkmadıve belim ağrımaya başladı... bu ay da geti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?