• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim:)

sumubumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
16
0
36
İzmir
kızlar ben test yapmak için çok kararsızım daha doğrusu negatif çıkmasından korktuğum için yapmıyorum:( sizce hamile miyim.ekimin 4 de adet olmam gerekiyordu hala olmadım.annem de test yapma daha erken dedi.geçen ay yolculuk yapmam gerekiyordu mecburen test yaptım önce pozitif çıktı sonra doktora gittim kanda negatif çıktı.eşimde test yapmamı istemiyor.kasıklarımda şişlik ve kasılmalar var,göğüslerim kocaman oldu ve çok hassaslar,midemde sabahları bulanıyor.psikolojik mi acaba belirtiler.ayyyyy çok fenayıııııımmmmmm:(((

bence beklemen anlamsız
geçen ay yaptığın test hangi markaysa ondan alma başka marka test al ve bence hemen yap

Valla benim adetim 10 gün geçmişti kanda çıkmadı negatif çıktı 14. gün falanmıydı tam hatırlamıyorum kan testinde çıktı bazen geç döllenme olabiliyo bekle derim....

edne bekliyorsun ki, eczaneden al bir test ve yappp.. hayırlısı ne ise o olsun. Allah kalbine göre versin.

bence eğer bekleybilirsen biraz daha bekle
testlerde hemen çıkmayabiliyor....

ama benim gibi stresli biriysen hemen yap rahatla derim
dediğimgibi erken zamanda testlerde yanılma olabiliyor

hakkına hayırlısı olsun canım
zamanı vardır eğer değilsende....stres yapmamaya çalış ki kolaylaşsın işin

KIzlar normalde dün hastalanmam gerekiyordu ama bugünde olmadımm inşallahta olmam :5: ilk defaa böyle oldum normalde gününden önce olurdumm 1 yıllık evliyim sat 14 eylül ilk defa korunmadık sizce hamile olabilirmiyimmm amaburda yazan tüm belirtilerim var özelliklee sol kasığımmdaa:9::9::9:

KIzlar normalde dün hastalanmam gerekiyordu ama bugünde olmadımm inşallahta olmam :5: ilk defaa böyle oldum normalde gününden önce olurdumm 1 yıllık evliyim sat 14 eylül ilk defa korunmadık sizce hamile olabilirmiyimmm amaburda yazan tüm belirtilerim var özelliklee sol kasığımmdaa:9::9::9:

test yapın hadi. burdan hamile olduğunuzu anlamak imkansız gibi.:27:

test yapmak için henüz erken
bebiş var ise bile testte çıkmayabilir

birazcık daha sabır
inşallhhhhhhhhhh hamişsindir

kızzzllllaaaaar :9: ben bu sabah nihayeeet test yaptım.... POZİTİF çıktı :52: pazartesi günü hastaneye gidicem şimdiden heveslenmek istemiyorum ama 10 gün geçti be.doğrudur herhalde sonuç. dimi ama. inşallah ben hamileyimdir,benimle beraber isteyen herkese Allah sağlıklı bebişler nasip etsin...

kızzzllllaaaaar :9: ben bu sabah nihayeeet test yaptım.... POZİTİF çıktı :52: pazartesi günü hastaneye gidicem şimdiden heveslenmek istemiyorum ama 10 gün geçti be.doğrudur herhalde sonuç. dimi ama. inşallah ben hamileyimdir,benimle beraber isteyen herkese Allah sağlıklı bebişler nasip etsin...

ohh maşşallah :) hamılesın cnmm

senin adına çok sevindim.10 gün az değil.inşallah hamilesindir test yanılmaz canım

test yapmak için henüz erken
bebiş var ise bile testte çıkmayabilir

birazcık daha sabır
inşallhhhhhhhhhh hamişsindir

benim de yarın regl olmam gerekiyor. bir kaç gündür midem bulanıyordu sanırım psikolojik.... çünkü test yaptım çıkmadı:50: ve belim ağrımaya başladı... bu ay da geti sanırım

çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah tamanına erdirsin
Sağlıklı hayırlı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh

hadi bakalım hayırlısı benmde3 gün geçti acaba bendede varmıdır yaa çok belitrtiler burda yazılanların aynısı daa ne kadar beklemeliyim

benim de yarın regl olmam gerekiyor. bir kaç gündür midem bulanıyordu sanırım psikolojik.... çünkü test yaptım çıkmadı:50: ve belim ağrımaya başladı... bu ay da geti sanırım

canım bende adet günümden 1 gün önce yaptım çıkmadı ama 3 gün geçiyor bakalım biraz daha beklicemmm inşallah hamişisdir

tebrik ederim canım Allah sağlıkla, biran önce kucağına almayı nasip etsin bebişini, benim de bat ıma 10 gün var erken test yapsam çıkar mı acaba? göğüslerim dışında bütün belirtiler var ama belirtiler bukadar erken olur mu ki??? meraktan çatlamak üzereyim ya :(

Back
X