Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜZELİM KASIN AĞRIN OLDUĞUNDA TEST 2 ÇİZGİ ÇIKTIĞINDA YAPTINIZMI VE SONRA 1 HAFTA DAHA YAPMAN LAZIM BEN OVULASYON TAKİBİ YAPMIYORUM 1AY DOLU DOLU YAŞIYORUM HERGÜN O YÜZDEN HAMİLE KALIYORUM AMA DÜŞÜYO BEBEK BEN NEDEN DÜŞÜYO ONU ARAŞTIRTCAM BENİM 2 TANE DÜŞTÜ
yapma yaa. doktorlar ne diyor peki bu dusuk isine. yani iki kere olmasi tesaduften ote birsey.
yumurtlama testi pozitif cikmadan bir gun once calismistik. zaten yumurta sadece 24saat yasiyor. o yuzden yumurtlama gunumu bildigim icin ondan 24saat sonra artik dollenme ihtimalim yok cunku yumurta oluyor. dolayisiyla calismalarda bosuna...valla hergun calismak imkansiz be guzeli...hehehehe
CNM ARAŞTIRILCAK DÜŞÜK SEBEBİ YANLIŞ BİLGİ DOKTORMU SÖYLEDİ 24 SAAT YAŞAR DİYE YUMURTA ZAMANINDA KISIRLIK TEDAVİSİDE GÖRMÜŞTÜM ÇOK ESKİDEN DOKTORLAR HEP 1 HAFTA DYOR ŞUANKİ DOKTORUMDA 1 HAFTA SÜRER DEDİ YANİ YUMURTLAMA OLDUMU 1 HAFTA TUTMA İHTİMALİ YÜKSEK.. KENDİNİZİ 1-2 GÜNLE SINIRLAMAYIN TUTMAZ OZAMAN ZAMANI AKIŞINA BIRAKIN YUMURTLAMA GÜNÜ DİYE DÜŞÜNMEYİN SİZİN İÇİN HERGÜN YUMURTLAMA GÜNÜ OLSUN BENCEE
senin iki dusukten baska hamileligin oldumu cnm? cocugun varmi?
CANIM 4 AY ÖNCE 4 AYLIK BEBEĞİM DÜŞTÜ VE 1 HAFTA OLMADI 2 Cİ DÜŞÜK OLDU ODA HERHALDE 3 HAFTALIK FALANDI BEBEK BAŞKA ÇOCUK MOCUK YOKsenağlama
arkadasım ordamısınız
bana yardımcı olun