- 13 Kasım 2007
- 4.374
- 0
- 46
yukarıdaki yazımı almadın sanırım:uhm:
ALDIM OKUDUM CNM DOKTOR DÜŞÜKDE YAPMIŞ OLABİLİRSİN DEDİ 17 MARTTAKİ ADETİNDE. YA DIŞ GEBELİK DEDİ YADA ERKEN GEBELİK.NE DÜŞÜNCEM ŞAŞIRDIM:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yukarıdaki yazımı almadın sanırım:uhm:
inş hissettiğin gibi olur bende hissediyorum ama yanılgıya uğrarım diye korkuyorum
Msn Adresin Varmi Cnm Ordanda Görüşebiliriz.gün Içinde Burdan Zor Oluyo Ben öğrenesiye Baya Zorluycam Sizi
adetine 17 gün olan birinde bhcg değerinin böyle yüksek çıkması sık rastlanan bi durum değildir yada her zaman istisnalarda mevcut olduğundan hamişte olmuş olabilirsin ama yinede ki bence en erken vakitte kadın doğuma görülmeli ters giden bişey varsaki inşallah yoktur erken müdahale edilmeli amacım aklını karıştırmak değil ama dost acı söyler en azından için rahat eder tatlım tabi karar senin
daha kimse gelmemiş hehalde.. ben erkenciyim bugün kızlarrrr uyanın
GÜNAYDIN CNM ERKEN OLDUĞU İÇİN ÇIKMAYABİLİR BEKLE 1-2 GÜN DAHA İNŞALLH HAMİŞSİNDİR.BAK SANA KISA İPUCU VERİM GECE UYURKEN AĞZININ SUYU AKIYOSA VE SAÇLARIN ANORMAL DÖKÜLMEYE BAŞLADIYSA VARDIR BEBİŞnaber canım günaydın değişiklik varmı ben bugünde adet olmadım daha sabah kendim test uyguladım malesef negatif ama adetimin bugün28.günü erkenmi yaptım acaba:sm_confused:ayyyyyyyyyyyy inş yanlıştır