Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın iyi haftalar kızlar. 26 sını beklerken bugün regl oldum. derken Rahel seni gördüm şimdi. bu kadar olmaz yani senle benim aramda bir bağ var galiba hamiş adayı ? birlikte yola devam ediyoruz. gel nisan gel :)[/QUOTE
Sanırım haklısın..Ama ben söylemiştim hiç birşey hissetmiyorum bence hamile değilim diye. Umarım Nisan ayına beraber hamile kalırız canım..:içelim:
kızlar desenize nisana çok hamiş haberi alacağız hadi bakalım hayırlısı:)
Canım amiin inşallah bebeşimi bende alırım kucağıma. Bu arada 5 haftalılık hamilelikte 7mm çok normalmiş ayrıca 9 haftaya kadar çok net göremeye bilirsinizde alttan muayene etmek gerekebilirmiş ama bu çok normal bişi yani herşey yolunda görünüyor anladığım kadarıyla içini ferah tut ve hamileliğin tadını çıkart. Yani bebeşin orda ve büyümeyi bekliyor :)
kızlar bilgilerinize ve tecrübelerinize
bilenler cvp yazsın ne olur !!
18martta regli olmam gerekti ben hep geç olurum gününde olmaz ama
adetimin 17.gününde dra gitmiştim yumurta yok dedi çatlamış olsaydıda bol sıvı olurdu oda yok dedi neyse
21.günde progesteron testi yaptır dedi benim kendi gittiğim dr değildi arkadaşım poliklinik yöneticisi o gel bide bizim dr görün demişti
bende yaptırtmadım zaten moralimde bozulmuştu parça parça işler yapmak istemedim
2gündür ise adet olucakmışım gibi bişeyler oluyo ama daha olmadı
sizce bu ne hamile değilim diye düşünüyorum
bilen varsa ne olur
beni merakta bırakmayınn ??