- 1 Aralık 2007
- 122
- 1
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım ben şu anda 5 haftalık hamileyim pazartesi günü bhcg değerim 1587 di
bugün kan verdim öğleden sonra sonuş alacağım doğum kesesini de gördük 7mm
aradan 5 gün geçti merak ediyorum bebişim hala orada mı diye evhamlanıyo insan
bende bi ulrtason cihazım olsada naptını görsem hergün diyorum.
allah inşallah sana nurtopu gibi bir bebek verir.Teşekkürlera.s.
kızlar sonunda bugün adet oldu:::::) çok şükür kormaya başlamıştım çok şükür kızlar bakarsınız gelecek ay hep beraber bu güzel haberleri söyleriz.hepimiz için hakkımızda hayırlısını diliyorum.sakın kafaya takmak ve üzülmek yok tamammı kızlar.:)
canım hamileyim 5 haftalık darısı başına umarım herşey gönlünce olur
kızlar sonunda bugün adet oldu:::::) çok şükür kormaya başlamıştım çok şükür kızlar bakarsınız gelecek ay hep beraber bu güzel haberleri söyleriz.hepimiz için hakkımızda hayırlısını diliyorum.sakın kafaya takmak ve üzülmek yok tamammı kızlar.:)
canım banada dua edin bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.inşallah size müjdeli bir haber verebilirim.nasipse
canım banada dua edin bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.inşallah size müjdeli bir haber verebilirim.nasipseCanım test negatif çıkıp da adet olmayınca insan çok stres oluyor seni iyi anlıyorum bir de vakit katbettiriyo gereksiz gecikmeler.a.s.
ama biz umudumuzu kaybetmiyoruz inşallah Nisan ayında olacak:asigim:
bitanemdiyorsunya buay için içimde tarif edemediğim bir umut var.canım benim ben bu ay öyleydim.bir çok sorunuma rağmen içimde bir mutluluk bir umut varki anlatamam.buna ne ailevi sorunlarım nede kanser olan amcamın son zamanlarını yaşaması engel olamadı.hiç böyle olmamıştım.sanki bu ay bebeğim kucağıma gelecek gibi hissediyorum.içimde bir rahatlık bir mutluluk varki anlatamam.bu mutluluğun yüzünden bebek konusunu bile kafama takamadım.beni çok pozitif yaptı buay bir aydır böyleyim.ayrıca hala hastalanmadım.içimdeki bu tuaf duygulara anlam veremiyorum bilmiyorum.herşey allahtan o istediyse olacaktır.gel artık bebeğim.balımmmmmmmmBalsıncım dualarım seninle, hayırlısını diliyorum hepimiz için. bu ay için içimde tarif edemediğim bir umut var. Hepinizi seviyorum.
kızlar hep şu duaları okudum
eğer sizde okumak isterseniz yazıyorum
Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
Nihayet Cenâb-ı Allah tarafından duası kabul edildi ve kendisine iffetli, efendi ve mübarek bir erkek çocuk müjdelendi. Bu hususu Kur’ân şöyle haber veriyor:
“Orada Zekeriya, Rabbine dua etti: ‘Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duâyı hakkıyla işitensin,’ dedi. Zekeriya mabedde durmuş namaz kılarken melekler ona Şöyle nida ettiler: ‘Allah sana, kendisi tarafından gelen bir Kelime’yi tasdik edici, efendi, iffetli ve sâlihlerden bir peygamber olarak Yahya’yı müjdeler.’ Zekeriya: ‘Rabbim! Dedi, bana ihtiyarlık gelip çattığına, üstelik karım da kısır olduğuna göre benim nasıl oğlum olabilir?’ Allah şöyle buyurdu: ‘İşte böyledir; Allah dilediğini yapar.’”
1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
herşey allahtan değilmi meleklerim.biliyorum dualarımız karşılıksız kalmaz.inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz......
kızlar ben aranızda yenıyım adetım ayın 26 sı ve bende hamıle olup olmadığımı cok merak edıyorum sadece sol kasıgım ara ara agrıyor.dunde rahım kısmında sızı hıssettım ama gun boyu surmedı yumurtlamamayın 15inde oldu sanırım akıntımdan anladıgım kadarıyla.yanı yumurtlamam gec oldu kanda baktırsam cıkarmı acaba?