Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy evet yaaa.ben de sanırım kimse beni görmiyor diyordum ve tam da çıkıyordum
LALUZCUM evet baya kıpırtı var ve canım sıkılıyor hemen doğurup kourtulmak istiyorum :) çok hareketli biriydim çünkü :) bir de erek çıktı biraz burkuldum :)
aynı anda online olamayınca öyle oluyo malesef. ne güzel hamilesiniz. en büyük ve hissedilebilir belirti ne yaşadınız sorabilir miyim? tabi öncelikle adet gecikmesinden önceki belirtileri merak ediyorum kızlar?
aynı anda online olamayınca öyle oluyo malesef. ne güzel hamilesiniz. en büyük ve hissedilebilir belirti ne yaşadınız sorabilir miyim? tabi öncelikle adet gecikmesinden önceki belirtileri merak ediyorum kızlar?
LALUZ ay ne güzel yaa ben deliriyorum kız çocuklarına.allah tamamına erdirsin.kaç aylıktın canım
canım 21+6 haftalıgım yani 5 aylık canım bizde erkek sanıyodukmkız dedi doktor ama cok sevindim allah herseyin hayırlısını versin önemli olan saglık
anladım canım zaten az önce tekrar göz attım zaten söylemişsin 5 ylık olduğunu kusura bakma.sen hatta beş bçuk olmuşsun.yaza doğum ağustosun sıcağı :1shok: ne fena yaaa.peki nerde doğum yapacağın belli mi ve ne şekilde :)
canım2,5 yıllık evliyim ama hep korunduk. Bende pko çıktı, aslında kilo problemim adet düzensizliğim falan yoktu sadece sivilce oluşumu vardı. Dr. önemli değil dedi 8 ay doğum kontr. hapı kullandım. Bırakalı 3 ay bitti, 4. aydayım. 3 ay önce dr.a gidip çocuk istediğimizi söylediğimizde testler yaptı bana ultrasona falan girdim Allah'a şükür temiz çıktı hepsi. 5 ay deneyin olmazsa gelirsiniz dedi dr.um. bakalım hayırlısı. Kafama takmak istemiyorum ama bu siteye girdikçe bu mümkün değil gibi. Bana bağımlılık yaptı bu site.sırnaşık şeytoğba ne kadardır evisin bilmiyorum ama bir sene olmadıysa acele etmemeni tavsiye ederim.bende bu sorunları yaşadım ama şuan beş aylık hamileyim.kafana taktıkça zorlaştığını belirtmek isterim yani bunu bilimsel olarak kanıtlamışlar.
Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım. Bende 2,5 yıldır evliyim anne olmak bende artık takıntılık oldu, geçen yıl haziran ayında bebeğimizi kaybettik ( karnımda kalbi durdu) bu yıl yeniden istedik ama psikolojik olarak çok etkilendiğim için eşim çok cesaret edemedi. Daha öncesinde işiminde stresli olması gereği prolaktinim yüksek çıkıyordu bu nedenle adetimde de düzensizlik söz konusuydu, son 5 aydır adetim düzene girdi ve her ayın 15 inde hasta olmaya başladım fakat bu ay 4 gün gecikti dün merak ettim ve test yaptım negatif çıktı aslında hamile kalma olasılığımda düşüktü çünkü yumurtlama döneminde sadece 1 gün oldu. Şimdi düşünüyorum hamile olabilir miyim? hamile isem test neden negatif çıktı hamile değilsem yine mi hormonlarım şaşırttı