Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kasık ağrısı falan çok hikaye bunlar. Benim hiç ağrımamıştı bugüne kadar, bu ay çok ağrıdı ama bişey yok yine. Vücudumuz böyle kandırıyor bizi demek ki. Herşeye bir hayır vardır.
Dileğim bebeğim adet oldun mu ne oldu emrak ettim seni canım.
Selam canım benım bugun oldum cok sukur
kendımden korkmaya baslıcaktım bukadar gecıkme pek hayra alamet degıl dıyodum kı geldı. Atık esımle karar aldık hıc dusunmeyecegız artık olursa olur olmazs olmaz. Allahım bıze nezaman bır melek nasip ederse o zaman olacak nasıl olsa bız kendımızı perısan etsekde faydaaaa yokk:)
bakalım bur ay eler yasıcaz neler konusucaz adet gunumuzu beklerken kesın acba derız bence yıne yaa bız uslanmayızzz:roflol:
tuba,loveactually (umarım doğru yazmışımdır) rahel kızlar çok sağolun kısa zamanda hepimiz 9 ay maceramızı yazalım inşallah
inşallah nisanda hepimiz iyi haberler veririz. eğer ben bu ay hamile kalırsam arkadaşlar bu tamamen rahim filminin marifeti olacak. görümcem fal baktırmış aileden aslan burcundan bir kadın 15 gün içinde müjdeli bir haber verecek demiş ve kız olacakmış. aslında fala inanmam fal da baktırmam ama insan böyle bir durumda inanmak istiyor. benimde 25-26 sı regl olmam lazım eğer olmassam üçbeş gün bekleyip test yaptırcam veee hamile olduğumu öğrencem sonra müjdeli haberi vercem :) tamda 15 güne denk geliyor. bu arada görümcem istediğimizi biliyor fakat regl günlerimi bilmez tam denk geliyor. yani görüyorsunuz değil mi nasılda kulbunu hazırlıyorum.
inşallah nisanda hepimiz iyi haberler veririz. eğer ben bu ay hamile kalırsam arkadaşlar bu tamamen rahim filminin marifeti olacak. görümcem fal baktırmış aileden aslan burcundan bir kadın 15 gün içinde müjdeli bir haber verecek demiş ve kız olacakmış. aslında fala inanmam fal da baktırmam ama insan böyle bir durumda inanmak istiyor. benimde 25-26 sı regl olmam lazım eğer olmassam üçbeş gün bekleyip test yaptırcam veee hamile olduğumu öğrencem sonra müjdeli haberi vercem :) tamda 15 güne denk geliyor. bu arada görümcem istediğimizi biliyor fakat regl günlerimi bilmez tam denk geliyor. yani görüyorsunuz değil mi nasılda kulbunu hazırlıyorum.
canım ya çok pardon bazen karıştırıyorum ama şimdi daha mutlu oldum kader ortağı olduk. hadi hayırlısı inşallah. şu bir hafta geçmez. sen neler hissediyorsun kendini dinliyor musun? ben bu ara kendimi dinlemeye başladım ama henüz birşey hissetmiyorum. erken ama değil mi? hep söz veriyorum kendime dinlemicem gün takip etmicem diye ama nafile