E
EU3
Ziyaretçi
canım 6gün kala kan tahlili yaptırmışsınya çıkmamış peki hamilemiydin , bende yaptırdım çıkmadı da adetime 1 gün var
evet canım şuan hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 6gün kala kan tahlili yaptırmışsınya çıkmamış peki hamilemiydin , bende yaptırdım çıkmadı da adetime 1 gün var
slm kızlar bende hastalanmadım bugün içim bi garip kalp atışlarım değişti heyecan yaptım galiba 1 hafta önce kan tahlili yaptırmıştım çıkmadı acaba hamile olabilirmiyim kan tahlilini erken yaptırdığım için çıkmamış olabilirimi dün hastalanmam lazımdı
Canım ya bugün sabah karşı sağ kasığımın ağrısıyla uyandım müthiş bi ağrıydı bugün test yaptım evde çizgi silik çıktı ama belli oluyo öle karamsar kaldımki pztsi doktora gitcem ama kalbim nası çarpıyo bilemezsin Sende ne var ne yok
canım benim olabilirsin bende 6 gün kala kanda çıkmadı tam adet günümde idrarda çıktı sabah ilk idrarınla test yap istersen inş.hamişsindir
hilal allah gonlunce versin arkadasim ben yurtdisindayim maalesef orada gece iken girebiliyorum ve muhabbetimizi arttiramiyrum seninle ve diger arkadaslarla ama yurekten herkese dua ediyorum umarim ben de bu ay yakalayabilirim ne diim cok istiyorum ben de hamile kalmayi acaba bilmedigim bi puf noktasimi var anlamadim konu actim zaten bakalim yorumlar ne dicek bye haberini ben bekliyorum burda okauy
merhaba canımKizlar yardimizina ihtiyacim var, iki gun ønce doktorda randevum vardi, cok halsizim diye gitmistim, sikayetlerimi anlatinca birde adetim 2gun geciktigini søyleyince doktor test yapalim dedi, ve sonuc negatif.
Kan testide yaptirdik oda negatif. Ben zaten korunuyorum.
Ama henuz 2gun gecikmisti bu yuzden negatif cikmis olabilirmi?
cunku bende belirtileri var, cok halsizlik surekli uyku hali, aradabir gelen migde bulantilari, 4gundur adet olmadim:bbo:
sorum su: kan testine ragmen hamile olma ihtimalim varmi acaba? yoksa bu test cokmu guvenilir?
Simdiden tesekkurler
merhaba canım
bunu en iyi bir süre sonra bir kez daha kanda test ettirmen gerekir bazen kanda da geç çıkabiliyor....