nolur bana yardım edin adetimden 1 gün sonra ilişkiye girdik korunmasız. şu an adetime 15 gün var ve göğüslerim ağrıyor hafif kasıklarım ağrıyor akşamda bi- kaç damla kanamam oldu az evvel baktım 1 damla daha neler oluyor bana naolur biri cevaplasın..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kızlar bende hastalanmadım bugün içim bi garip kalp atışlarım değişti heyecan yaptım galiba 1 hafta önce kan tahlili yaptırmıştım çıkmadı acaba hamile olabilirmiyim kan tahlilini erken yaptırdığım için çıkmamış olabilirimi dün hastalanmam lazımdı
kızlar bence gününüz geçti ise içiniz biraz kıpırdamaya başlasın adeti düzenli bir kişinin durduk yerde günü geçmez. buarada ben sevda ve 6 haftalık hamileyim
kızlar bence gününüz geçti ise içiniz biraz kıpırdamaya başlasın adeti düzenli bir kişinin durduk yerde günü geçmez. buarada ben sevda ve 6 haftalık hamileyim
canım beldek yorumlarını okudum içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor.ama hakkında hayırlısı.inş.allah gönlüne göre verir.:1rolleyes:
sağol canım inşallah hamileyimdir,bekliyorum bakalım hila cim senin nekadar gecikti,bide akşamdan beri sağ yumurtalığım ağrıyo ve sabahta çok şeffaf bi akıntı vardı,yaa bu belirsizlik cokzorr:çok üzgünüm:
hilalcim silik bile çıktıysa hamişsindir tatlım ama çok yeni sanırım kendine dikkat et..
ne kadar geçtiki adetin????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?