Acaba hamile miyim lütfen yardım edin !!

hamile değilsindir. Ama madem bu kadar hayatı zehir edicen kendin nefsine sahip çıkmak daha kolay bir yol olur senin için .

Merhaba arkadaşlar geçen ay 13ünde ilişkiye girdim ama hiçbir şekilde içine boşalmadı adetim oldu ama 2 gün sürdü sizce hamilemiyim?

Kızlar adet bittikten hemen sonra ilk beş gün içinde ilişkiye girdim dört defa boşaldı korumasız sizce hamilelik olabilir mi

Hyr kullanmadim dört defa boşaldı öyle kaldı sanırım adetten uç gün sonraydi

10 gün oldu nerdeyse BN zaten hamile kalmak istiyorum.

Eee o zaman bi problem yok desenize ertesi gün hapına yorum yazılınca istenmeyen gebelik sandım :) inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız bazıları da ovulasyon tarihi için hemen adetin bittiği günler diyor . Umarım öyledir adetiniz 10gün gecikirse en iyisi idrar testi ve kan testi uygulamak

10 gün oldu nerdeyse BN zaten hamile kalmak istiyorum.

Eee o zaman bi problem yok desenize ertesi gün hapına yorum yazılınca istenmeyen gebelik sandım :) inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız bazıları da ovulasyon tarihi için hemen adetin bittiği günler diyor . Umarım öyledir adetiniz 10gün gecikirse en iyisi idrar testi ve kan testi uygulamak

Sagolun öğrenmek için yazmıştım buraya kalır miyim kalmaz miyim bilmiyorum ama on gün oldu dediğim gibj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…