Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acaba hamile miyim lütfen yardım edin !!
- Konu Sahibi esmoney40
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ertesi gün hapı hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
Maalesef cvp yok kimsedenKonu sahibi ne durumdasın merak ettim sonuç nedir bana da yardımcı olur musun?
- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
Adet bittikten sonra ilişkiye girdiyseniz ovulasyon dönemi değil diye biliyorum yani hazırda yumurtalık olmadığı için döllenme şansı dşşüyor gibi ama korunmasız ilişkilerde hep bir risk vardır ella kullandınz mı?Maalesef cvp yok kimseden
Hyr kullanmadim dört defa boşaldı öyle kaldı sanırım adetten uç gün sonraydiAdet bittikten sonra ilişkiye girdiyseniz ovulasyon dönemi değil diye biliyorum yani hazırda yumurtalık olmadığı için döllenme şansı dşşüyor gibi ama korunmasız ilişkilerde hep bir risk vardır ella kullandınz mı?
- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
Hyr kullanmadim dört defa boşaldı öyle kaldı sanırım adetten uç gün sonraydi
Kaç gün önce oldu bu olay ? Eğer içinize boşaldıysa bence risk var 5günü geçirmediyseniz ilacı kullanın derim
10 gün oldu nerdeyse BN zaten hamile kalmak istiyorum.Kaç gün önce oldu bu olay ? Eğer içinize boşaldıysa bence risk var 5günü geçirmediyseniz ilacı kullanın derim
- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
10 gün oldu nerdeyse BN zaten hamile kalmak istiyorum.
Eee o zaman bi problem yok desenize ertesi gün hapına yorum yazılınca istenmeyen gebelik sandım :) inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız bazıları da ovulasyon tarihi için hemen adetin bittiği günler diyor . Umarım öyledir adetiniz 10gün gecikirse en iyisi idrar testi ve kan testi uygulamak
- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
10 gün oldu nerdeyse BN zaten hamile kalmak istiyorum.
Eee o zaman bi problem yok desenize ertesi gün hapına yorum yazılınca istenmeyen gebelik sandım :) inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız bazıları da ovulasyon tarihi için hemen adetin bittiği günler diyor . Umarım öyledir adetiniz 10gün gecikirse en iyisi idrar testi ve kan testi uygulamak
Sagolun öğrenmek için yazmıştım buraya kalır miyim kalmaz miyim bilmiyorum ama on gün oldu dediğim gibjEee o zaman bi problem yok desenize ertesi gün hapına yorum yazılınca istenmeyen gebelik sandım :) inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız bazıları da ovulasyon tarihi için hemen adetin bittiği günler diyor . Umarım öyledir adetiniz 10gün gecikirse en iyisi idrar testi ve kan testi uygulamak