• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim lütfen yardım edin !!

esmoney40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
11
0
1
28
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay 10 gün önce sözlümle ilişki yaşadık kondom kullanmıştık ilişki bittikten sonra sözlüm kondomu tuvalete çıkartmaya gitti çıkarttı ve çöpe attı eline o arada lavaboda su tutmuş sonra o eliyle cinsel organıma temas etti ve içine soktu ben daha sonra hamile olabilirim diye ella 30 mg içtim şimdi adetim 12 gün gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi yok göğüs ağrısı büyüme vb. lütfen yardım edin hamile miyim :(

Size nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum ama çok kötü durumdayın intihar yolları araştırıyorum resmen yardımcı olun bana bugün 13. gün biraz adet belirtileri oldu önceden ama hep bişey engel oluyor adet olamıyorum hamile miyim acaba çok korkuyorum

Değilsin tabiki de. Hamile nasıl olunur araştır istersen.

Gerçekten biraz mazur görün korkumu daha 18 yaşındayım ve sözlüyüm 1 yıl sonra düğünümüz var ama şuan çok korkuyorum bilmiyorum henüz çoğu şeyi ve tecrübeli değilim 12 gün gecikince korktum doğal olarak

Canım ıntıhar yolları arastırcagına gıdıp eczaneden 5 lıraya gebelık testı alsana. Oyle ele bulasıp sonra vajınaya temasla zor. Bıde ertesı gun hapı kullanmıssın. Ben hamıle oldugunu dusunmuyorum. Sen yıne bı test yap ıcın rahatlasın

ama testte yapmaya korkuyorum bişey çıkacak diye ilk 3 günde biraz belirti oldu ama olamadım 12 gündür

Korkuyla olcak sey degıl bu olan bıseyı degıstıremezsın. En ıyısı gıt test al sonuca gore hareket edersın.

Hamile olma ihtimalin hiç yok , kondomun patlamış olma ihtimalini de göz önünde bulundurursak o ihtimal çok yüksek olabilir

Hamile olma ihtimalin hiç yok , kondomun patlamış olma ihtimalini de göz önünde bulundurursak o ihtimal çok yüksek olabilir
peki zaten içimdeyken boşalamdı kondomla birlikte geriye çekilip boşaldı sadece elinden bulaşmış olabilir diye korkuyorum 12 gündür regl yok ne yapmalıyım lütfen

Back