Arkadaşlar yaklaşık 1 ay 10 gün önce sözlümle ilişki yaşadık kondom kullanmıştık ilişki bittikten sonra sözlüm kondomu tuvalete çıkartmaya gitti çıkarttı ve çöpe attı eline o arada lavaboda su tutmuş sonra o eliyle cinsel organıma temas etti ve içine soktu ben daha sonra hamile olabilirim diye ella 30 mg içtim şimdi adetim 12 gün gecikti ama hiçbir hamilelik belirtisi yok göğüs ağrısı büyüme vb. lütfen yardım edin hamile miyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acaba hamile miyim lütfen yardım edin !!
- Konu Sahibi esmoney40
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ertesi gün hapı hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?peki zaten içimdeyken boşalamdı kondomla birlikte geriye çekilip boşaldı sadece elinden bulaşmış olabilir diye korkuyorum 12 gündür regl yok ne yapmalıyım lütfenHamile olma ihtimalin hiç yok , kondomun patlamış olma ihtimalini de göz önünde bulundurursak o ihtimal çok yüksek olabilir
ne düşünüyorsunuz hamile miyim sizce
Zaten hamilelik belirtilerinin hepsini okudum hiçbiri bende yok ama regl olamıyorum sadece övülasyonada gelmedi ilişkimiz zaten çok korkuyorum amaHatta imkânsız gibi bi şey
daha yapmam zaten salak kafam ya ama saçlarım dökülüyor stresten resmenKorkma korkma
Bi daha da evlenene kadar böyle bir şey yapma