• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile iyim???

Ederim tabiki. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biberimizi korktuğumuza uğratmasın insallah. Sen pozitif ol dikkat et kendine tedbirini al takdir Allahın bu defa güzel ilerler insallah her şey darisi da bize olsunnnn. Sen de bize dua et canım
Biber neyse ahahaha bizi olacak orası. ay guldum

Ederim tabiki. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biberimizi korktuğumuza uğratmasın insallah. Sen pozitif ol dikkat et kendine tedbirini al takdir Allahın bu defa güzel ilerler insallah her şey darisi da bize olsunnnn. Sen de bize dua et canım
Amin canım ben hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah 🙏🙏🙏

Arkadaşlar ben yeni üye oldum. 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ardından dış gebeliğin oldu sağ tüpüm alındı dış gebelikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım (mart ayında) maalesef oda düşükle sonuçlandı:KK43: son adet tarihim 14 mayıs şuan adetim 3 gün var son 4-5 gündür kasığımda da batmalar var miğde yanması ve ara ara bulantılar var bide akıntı var. bugünde sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyo dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim sizce? Testin fotosunu attım
Merhaba kızlar bugün kan testi yaptım biraz önce aldım sonucu. Sonuç = 20.19 çıktı şimdi sevinsem mi bişemedim😕çok düşük değilmi değerim😕😢

Tebrikler hamilesin :)
Adet günu olan sancin nasildi benimde bugün olmam lazim sancim varda

kk bir bebek daha geldi hadi gözümüz aydın iyicene büyüdük tebrikler:21:

Merhaba kızlar bugün kan testi yaptım biraz önce aldım sonucu. Sonuç = 20.19 çıktı şimdi sevinsem mi bişemedim😕çok düşük değilmi değerim😕😢
Zamanlama artar canım değer bir iki gün sonra tekrar kan ver

Bugün yine test yaptırdım kızlar moralim çok bozuldu 2 gün önceki değerim 20.19 du bugün kan değerim 29. 53😭😭😭

İnşallah kuzum 🙏
Doktora sorun ya belki Allah korusun tutunamıodur falan ilaç verir yatın sakın bişey yapmayın. Aynı hastanede mi verdiniz kanı bu arada. Farklı hastaneler farklı cıkıo sonuc

Doktora sorun ya belki Allah korusun tutunamıodur falan ilaç verir yatın sakın bişey yapmayın. Aynı hastanede mi verdiniz kanı bu arada. Farklı hastaneler farklı cıkıo sonuc
Evet aynı hastanede verdim özellikle daha önce kimyasal gebelik ve dış gebelik yaşadım çok umutlanmıştım ama umudum azaldı 😞

Back