• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile iyim???

Sedos

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
65
56
3
Arkadaşlar ben yeni üye oldum. 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ardından dış gebeliğin oldu sağ tüpüm alındı dış gebelikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım (mart ayında) maalesef oda düşükle sonuçlandı:KK43: son adet tarihim 14 mayıs şuan adetim 3 gün var son 4-5 gündür kasığımda da batmalar var miğde yanması ve ara ara bulantılar var bide akıntı var. bugünde sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyo dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim sizce? Testin fotosunu attım

Eklentiler

• IMG_20190611_183047.jpg
    IMG_20190611_183047.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_20190611_183035.jpg
    IMG_20190611_183035.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 160
Ben de gordum cizgiyi canim insallah guzel haberlerini aliriz

Arkadaşlar ben yeni üye oldum. 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ardından dış gebeliğin oldu sağ tüpüm alındı dış gebelikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım (mart ayında) maalesef oda düşükle sonuçlandı:KK43: son adet tarihim 14 mayıs şuan adetim 3 gün var son 4-5 gündür kasığımda da batmalar var miğde yanması ve ara ara bulantılar var bide akıntı var. bugünde sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyo dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim sizce? Testin fotosunu attım
Testteki çizgi eğer hemen çıktıysa hamilesin tebrikler .
İnşallah sağlıkla sıhhatle devam eder ♥️

evet canım hamilesin beli iniallah bi sıkıntı yaşamadan kuçağna alırsın bebişini

Bi yanım çok mutlu Bi yanım korkuyor çünkü 4defa hüsrana uğradım doğru düzgün sevinemiyorum bile 😕
Kötü düşünceleri aklına getirme hiç canım,iyi düşün iyi olsun🍀Doktoruna git gerekli önlemleri al kendine dikkat et gerisine rabbime bırak.Sağ salim kucağına alırsın inşAllah çok sevindim senin adına😘😍

Kötü düşünceleri aklına getirme hiç canım,iyi düşün iyi olsun🍀Doktoruna git gerekli önlemleri al kendine dikkat et gerisine rabbime bırak.Sağ salim kucağına alırsın inşAllah çok sevindim senin adına😘😍
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin🙏14 Dü adet günüm aynı zamanda doğum günüm en güzel hediye olacak bana da inşallah🤗😍

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin🙏14 Dü adet günüm aynı zamanda doğum günüm en güzel hediye olacak bana da inşallah🤗😍
Amin inşAllah canım kimsenin kucağı boş kalmasın🤩Bebişten daha güzel hediye olamaz zaten hayırlı haberlerini bekliyorum🙏🏼

Canım bu silik değil ki bayağı belli görüyorum ben. Insallah bebegin seninledir saglikla gelir bu defa💕

İnşallah canım dua edin benim için 🙏
Ederim tabiki. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biberimizi korktuğumuza uğratmasın insallah. Sen pozitif ol dikkat et kendine tedbirini al takdir Allahın bu defa güzel ilerler insallah her şey darisi da bize olsunnnn. Sen de bize dua et canım

Back