Acaba gebelik var mı

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Adetim 7gun gecikti bugün idrar testi yaptım silik bi çizgi cıktı gebe olmasam bile bu çizgi normal mi
Eki Görüntüle 2269039
Benim de böyleydi adetimin birinci günü kan testi yaptırdım pozitif çıktı sizde bi kan testi yaptırın en güvenilir o. Zaten değeriniz 5 ten büyükse pozitif oluyor benim ilk beta hcg 68 çıkmıştı değer için düşük dediler moralimi bozdular 2 gün sonra yine yaptırdım 309 a yükselmişti. Sonucunuzdan sonra düşük değer diyenleri takıp stres yapmayın lutfen. 2 gun gectikten sonra yine testi tekrarlayın. Muhim olan artmasi Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…