• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acaba düşük mü yaptım ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizirmakss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
535
715
53
29
Kızlar belki çok saçma, bekli bu yaşa kadar bu akılla nasıl geldin diyeceksiniz ama burda o kadar şey okuyorum ki belki bu yüzden böyle düşündüm hemen konuya giriyorum . Ben 10,11 aydır gebelik düşünüyorum ana olmadı henüz adetlerim de çok düzenli değildi neyse geçen ayda doktora gittim tahliller yapıldı herşey normal ve Pazartesi yine randevum var . Hatta hormon ve amh o buraya da atmıştım neyse benim bat 4 temmuzdu ana bu ay daha doğrusu 5 gün önce çok hafif pembe lekelenme oldu bende bir umut yerleşme zannettim iki gün devam etti çok az pembe geliyordu . Son iki gündür koyu kahve aşırı katı akıntım vardı artık hamilelik var mı acaba diye düşünmeye başlıyordum ki bu sabah çok çok sancılı uyandım uyandığım da karnım o kadar ağrıyordu ki anlatamam adet sancılarım genellikle ağrılı değildir açıkcası ama bu ağrı çok fenaydı kahvaltı hazırlayayım dedim her koku midemi bulandırdı kusacağım diye düşünüyordum artık ve aşırı derecede kanamam oldu böyle pıhtı gibi katı akıntı ilk başta açık renk pıhtı ardından aşırı kırmızı kanama oldu şu an da da azaldı bayağı ağrı da 45 dk sürdü en fazla yani tam doktora gitmeyi düşünüyordum ise ağrı kesildi birden neydi bu anlamadım belki aşırı saçma ama düşük y da kimyasal geçirmiş olabilir miyim acaba yoksa adet miydi şimdiden teşekkür ederim ❤🙏🏼

Düşük yaptiginizi düşünmüyorum. Belki kimyasal gebelik olabilir. Ben oyle sanci cektigim ve kanamamin cok oldugu aylarda genelde kistli oluyorum. Sizinki de kist olabilir

Değer kanama ile hemen düşmüyor bir gebelik testi alırsanız orda çıkabilir. Anlattığınız kimyasal gebeliğe benziyor ama daha adet tarihine var. Çok kısa dönemde gerçekleşirmi bilmiyorum ben adet tarihinde bu anlattıklarınızı yaşamıştım ve kimyasal gebelikti

Değer kanama ile hemen düşmüyor bir gebelik testi alırsanız orda çıkabilir. Anlattığınız kimyasal gebeliğe benziyor ama daha adet tarihine var. Çok kısa dönemde gerçekleşirmi bilmiyorum ben adet tarihinde bu anlattıklarınızı yaşamıştım ve kimyasal gebelikti
Pazartesi alıp yapsam çıkar mı peki

Ben öyle bir kanama geçirdikten 7-8 gün sonra tekrar negatifi görmüştüm pazartesi yaparsan belli olur diye düşünüyorum. Öyle bi durumun varsa bi doktora gidersin en azından

Ben öyle bir kanama geçirdikten 7-8 gün sonra tekrar negatifi görmüştüm pazartesi yaparsan belli olur diye düşünüyorum. Öyle bi durumun varsa bi doktora gidersin en azından
Evet haklısınız aslında ilk başta adet olduğumu düşündüm ama sancı aşırı ve kısa süreli olunca şu andada az olunca aklıma bu geldi

Back