• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acaba diyorumm :(((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umutsuzvakaa112

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
92
Puanlar
13
Kizlar iyi aksamlar.. ben 1 yillik evliyim hic korunmadim ama henuz gebelik olusmadi ilk aylar prolaktin sorunum vardi sukur onu atlattik syailir 2 defa klomen kullandim 2 ay onceki kullanimimda yumurtalarim kendiliginden catladi adetim 4 gun gecikti ama olmadi maalesef.. bu ay tekrar kullandim ama kontrollerime gidemedim yani yumurtalar ne alemdeydi nasildi catladimi hic bisey bilmiyorm. Adetime 10 gun kala gogus agrilarim basladi ve son 1 haftadir inanilmaz derecede belim agriyo zaman zaman kasiklarimda ve vajinamda da agrilar kramplar oldu.. bugun adet gunumdu ve 2 saat kadar once sadece kahverengi lekelenmeler oldu ama kasiklarim ve belim cok siddetli agriyo.. goguslerim cok sizliyo .. Allahim nolur bu lekelerin drvami kanama olmadin ve bu ay bebegim gelsin :( bu belirtileri yasayip hamilelik mujdrsi alan varmiii :( biraz uzun oldu kusura bakmayin ama her ay heveslenip sonrasinda yikilmaktan da cok yoruldum :(

Back