• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bu ay Hamile miyim

duygussu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
100
67
28
28
Arkadaşlar merhaba ben buraya yeni üye oldum. 24 yaşındayım eşimle bebek istiyoruz. Bu ay denememiz 2 kere oldu takvime göre yumurtalama dönememimde. Bat 21 ocak . Adete 8 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 0.25 çıktı. İlk ilişkiden 14 ikinci ilişkiden 11 gün geçti. Sizce hala gebe kama ihtimalim var mı. Döllenme yerleşme vs bu kadar sürer mi? Benim gibi olupta hamile kalan oldu mu?

Arkadaşlar merhaba ben buraya yeni üye oldum. 24 yaşındayım eşimle bebek istiyoruz. Bu ay denememiz 2 kere oldu takvime göre yumurtalama dönememimde. Bat 21 ocak . Adete 8 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 0.25 çıktı. İlk ilişkiden 14 ikinci ilişkiden 11 gün geçti. Sizce hala gebe kama ihtimalim var mı. Döllenme yerleşme vs bu kadar sürer mi? Benim gibi olupta hamile kalan oldu mu?
Cok erken test yapmışsın hamile olsan da cıkmaz. Ben adete 2 gün kala yaptıgım da bile negatif cıktı Adetinin geçmesini bekle

Evet biliyorum baya erken ama dayanamadim valla şimdi adetime dört gün var ama zaman geçmiyor. Gecikirse tekrar kan vericem. Tesekkur ederim❤

Bende aynı durumdayım 6. Gün önce yaptığım kan testinde 1.20 çıktı adet günümün geçmesini bekliyorum. Sonuç çıkınca yeniden bilgi verir misiniz

Back