Acaba Bir Sorun mu Var?

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
Kızlar lütfen bana yardımcı olun doktorada gideceğim zaten ama hangi bölüme gideceğimi gitmem gerekip gerekmediğini bilmiyorum. Acaba benmi yanlıs düşünüyorum .
küçüklüğümden beri sürekli baş ağrılarım ve kusmalarım olurdu günlerce sürerdi. ilaç içip yemek yiyip yatarsam geçerdi. Henüz 22 yasındayım. 1 sene önce nörologa gittim ama mr filan çekmedi sadece migren teşhisi koydu bir ilaç verdi yolladı. 6 ay kullan gel beraber bırakacağız azaltarak dedi. Bende gitmedim kendi kendime bıraktım 6 ay sonra.

Şu son üc dört aydır
her sabah baş ağrısıyla uyanıyorum. Mide bulantısı eşlik ediyor bazen öğürüyorum. Gün içerisindede oluyor. Hafif kusma yaşayabiliyorum. Zihin bulanıklığı (dikkatsizlik oluyor. konusmakta ve düşünmekte zorluk çekiyorum dilim ağırlasıyor sanki, dengesizleşiyorum ve uyusma oluyor beynimde)yüzümün sol kısmında uyusma alnımda ağrı oluyor ani gelip giden. burnumda seyirme var beni cıldırtıyor. hiç olmazdı son iki haftadır başladı. karnımdada kalp atısımı hissedebiliyorum.nabız atıyor resmen. yürürken dengesiz yürüyebiliyorum. Sürekli bir baş dönmesi ve kulak uğuldaması eşlik ediyor gün içerisinde. ve kulak uğuldması gelince kimseyi duymuyorum o an. ve en kötüsü son iki aydır sağ bacagıma daha cok olmak üzere dizimin iç kısmından kalçama kadar kramp giriyor bir ağrı ile yataktan uyanıyorum resmen gün içerisindede uyuşukluk ve sızlama hissediyorum. sürekli uyuma isteği de gelmiyor değil. yorgun hissediyorum kendimi hep. arada ruh değişimide oluyor. sinirlenebiliyorum bunalabiliyorum cok mutluda olabiliyorum. ama beni en cok sinir eden şey su beynimdeki tuhaf ağrı ve uyusukluk.düşünemiyorum dikkatsizlik olustu cıldırcam yakında.belki güleceksiniz ama iq mu düşük dedim artık yuh deyip onuda yaptım yüksek sonuc cıktı.acaba ben mi abartıyorum.

şimdi hamile olabilirsin diyebilirsiniz belki ama evli değilim. psikolojik olabilir diyebilirsiniz. öyle bile olsa doktora gidip ilaç almak istemiyorum psikolojik hapları.birde diyet yaptım bi müddet 10 kilo verdim acaba onunmu etkisi var diye düşünmüyor değilim.
lütfen yardım edin.

cnm bu miğde bulantısını filan bilemem ama beynimde bnmde uyuşukluk oluyo sanki kafamda ağırlık taşıyorumda uyuşmuş gibi yumuşamış gibi tuhaf bi duygu alnımın tam ortası ağrıyo hemde acayip bi ağrı ilaç filanda geçirmio annem 3 gün üst üste sakinleştirici verdi geçti sanki beynin yok oluyo hissi yavaş yavaş azalıo korkusu tuhaf bişey ya anlatılmıo bende yarına randevu aldım nöroloğa gidiorum tüm şikayetlerimi anlatıcam seninlede paylaşırım geçmiş olsun rabbim herkese sağlık versin gerisini öle yada böle biz hallederiz ...

neyi bekliyosunuz aylardır dr.a gitmek için? 3-4 aydır bu şekilde uyanmak kusma ağrı v.s bu şekilde beklemek? bence vakit kaybetmeyin daha fazla..kesin bişey çıkacak diye bişey yok elbette ama içiniz rahatlar bu sıkıntılarınızdan kurtulursunuz tedavi ilaç falan neyse bi çözüm bulurlar..bu sıkıntılarla gün mü geçer..hemen gidin..bide öbür tarafından bakın olaya allah korusun ama beklediğiniz için pişman olmayın..

canım benım cok teşekkür ederim mesajın için. geldiğinde banada bilgi verirsen cok memnun olurum.gelecek haftayada ben gitmeyi düşünüyorum. umarım bişey cıkmaz. Allah hepimize acil şifalar versin.

canım benım cok teşekkür ederim mesajın için. geldiğinde banada bilgi verirsen cok memnun olurum.gelecek haftayada ben gitmeyi düşünüyorum. umarım bişey cıkmaz. Allah hepimize acil şifalar versin.

amin cnm saat 9 da randevum test filan isteyebilir o uyuşmanın sebebini yazarım ama sen tabi kendinde ihmal etme bnm bulantı filan çok aşırı sinirlendiğimde oluyo sadece her gün değil uyuşukluk şu anda bile var kafamın üstünde dokunca basınç hissediyorum

sagol canım benim. inşallah bişey cıkmaz. gideceğim doktora. umarım su bacagımdakı kasılmalarda son bulur. hiç olmamıstı böyle.

cnm haber veririm demiştim malum ramazan misafir filan kusura bakma doktora gittim nöroloji bölümüne fakat beni beyin cerrahına yönlendirdi onada salı gününe randevu aldım anlıycağın bende öğrenemedim uyuşukluk devam edio hala bende korkmaya başladım :18:

cnm haber veririm demiştim malum ramazan misafir filan kusura bakma doktora gittim nöroloji bölümüne fakat beni beyin cerrahına yönlendirdi onada salı gününe randevu aldım anlıycağın bende öğrenemedim uyuşukluk devam edio hala bende korkmaya başladım :18:

canım son durum nedır ben hala gıtmedım .

X