- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
- Konu Sahibi cimcime eses
konunuzu yanlış yerde açmışsınız,
olması gereken bölüme taşınmıştır
bilginizeyerimseniben
olması gereken bölüme taşınmıştır
bilginizeyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir sorunum var ben 22 yaşındayım ve bütün arkadaşlarım evlendi inanırmısınız hiç bekar kalmadı... Buda beni psikolojik olarak etkiliyo acaba bendemi bir sorun var anlamadımki. Elim ayağım Allaha şükür düzgün yani isteyenlerde var ama bir şekilde olmuyo işte (tabi genelini annem reddediyo). Mesela bugün ciddi bir arkadaşlığım sonlandı. Ya annemlede konuşmam gerekiyor ama o hemen beni yanlış anlıyor ve ablamda saolsun hiç yardımcı olmuyor, çareyi kk'daki arkadaşlarımda buldum. Lütfen bana yardımcı olun. Ya aslında çok yanlış biliyorum ama evlenme sitesine üye oldum, gerçekten psikolojik olarak çok bunalıyorum ve geceleri kabuslarla uyanıyorum. Evde hiç konuşmuyorum hiç bir yere çıkmak istemiyorum, telefonumu arayan olunca bile açmıyorum. Bu son görüştüğüm sahsıda aslında istemiyordum ama boşlukta olduğum için onunla oyalanıyordum. Ne yapacağımı kiminle konuşacağımı bilmiyorum, inanın herkes evde kalmış muamelesi yapıyor bana... Birçok erkek arkadaşım var ama hiçbirisine karşı bir duygusallık yok, kendimi duygusuz bir oduna benzetiyorum...:uhm:Şuan çok kötüyüm profosyonel bir desteğe ihtiyacım var...
23 yaşındayım bütün arkadaşlarım evlendi herkes napıııyorsun diyor evliklik babında bende anlamamzlığa vurum ii sen napıyon diyourm akrabalar akıl veriyor ama ben yine gelenir red ediyom gideni red ediyorum sizce bu normalmı
aslında normal olan durum bu galiba bendeki anormal ama, bugün bile gittiğim yerde hep evlilik vardı. Yok bi kız 21-22 de evlenmediyse sonra beğenmezmiş, yok şu yok bu ay deli etcekler beni yaakafamçokkarıştı
sen kendine bak canım bence bekle yaşın erken yani birkaç sene sonra evlensen ne değişcek aynı şey bence nekadar ge olursa okadar güzel :)
ya konu ile alakalı değil ama dikkatimi çekti galiba sende istanbulda oturuyorsun, bende aynı. sende 86 doğumlusun bende öle ve senin adında esra benim adımda esra kaydirigubbakcemile5