- Konu Sahibi boncuk2334
arkadaşlar hala ses seda yok.ya insan bir arayıp demezmi yanlış anladın falan kendini savunmazmı.boşverdim artık.arasa bile barışmıycam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hala ses seda yok.ya insan bir arayıp demezmi yanlış anladın falan kendini savunmazmı.boşverdim artık.arasa bile barışmıycam.
Ne kadar oldu seni aramıyo...arar bence seviyosa araması lazım
merhaba arkadaşım.ilgine çok teşekkür ediyorum.demek senin durumun da bena benziyor.peki sen nasıl davrandın erkek arkadaşına?bu arada 15 gün oldu canım.aramadı bende aramıyorum.ama kime söylesem böyle böyle oldu diye,öyle şey olmaz diyo.buradaki arkadaşların çoğu da öyle dedi.yani bir erkeğin eğer kız arkadaşı varsa ve ben seninle evlenmeyi düşünüyorum diyorsa biraz davranışlarına dikkat etmeli diye düşünüyorum.ama benim arkadaşım böyle düşünmüyo demekki.gayet rahat.belkide benim onu bırakacağımı düşünmüyodur.o beni bırakmaz falan diuodur.belkide o nedenle böyle rahat.ama buşekilde nereye kadar.hep altab alan taraf ben oluyorum.bu defa almadım alttan ve hala aramadı.neden böyle yapıyosun kıskançlık yüzünden böyle davranma bile demedi.seni tanımam 2 seneme mal oldu dedi bana.neymiş fesatmışım.allahtan ergeç olsada tanımışım seni yoksa birömür boyu çekecektim dedi bana.bütün bunları düşününce kendime yeter artık üzülme diyorum.sana değer vermemiş diyorum.ama ben onu sevdim.unutmak kolay değil ki.
merhaba arkadaşım.ilgine çok teşekkür ediyorum.demek senin durumun da bena benziyor.peki sen nasıl davrandın erkek arkadaşına?bu arada 15 gün oldu canım.aramadı bende aramıyorum.ama kime söylesem böyle böyle oldu diye,öyle şey olmaz diyo.buradaki arkadaşların çoğu da öyle dedi.yani bir erkeğin eğer kız arkadaşı varsa ve ben seninle evlenmeyi düşünüyorum diyorsa biraz davranışlarına dikkat etmeli diye düşünüyorum.ama benim arkadaşım böyle düşünmüyo demekki.gayet rahat.belkide benim onu bırakacağımı düşünmüyodur.o beni bırakmaz falan diuodur.belkide o nedenle böyle rahat.ama buşekilde nereye kadar.hep altab alan taraf ben oluyorum.bu defa almadım alttan ve hala aramadı.neden böyle yapıyosun kıskançlık yüzünden böyle davranma bile demedi.seni tanımam 2 seneme mal oldu dedi bana.neymiş fesatmışım.allahtan ergeç olsada tanımışım seni yoksa birömür boyu çekecektim dedi bana.bütün bunları düşününce kendime yeter artık üzülme diyorum.sana değer vermemiş diyorum.ama ben onu sevdim.unutmak kolay değil ki.
canım yaa sana böle şeyler söylemişse bence aramasını pek beklememelisin yaa :1no2: ya benzer bi olayı ben de yaşıyorum 3 haftadır o kadar sinirim bozukki anlatamam. Benim de burda biyerlerde bi başlığım vardı bununla ilgili. Neyse en sonunda ben de kendimi tutamadım içimden aklımdan ne geçiyorsa söyledim, bu sefer acayip kızdı. Ama o ağlamıştı en son barışmıştık ama yine şartellerim attı o kızla tanışmıyorum bile tanışmak istediğimi söylemiştim, tamam ama ne oldu ki diye sordu, ben de tutamadım kendimi kız hakkında bir sürü şey saydım o anda ipler koptu, 9 gün oldu görüşmedik hiç yüzyüze ama msnde tlfda falan her gün arasıra, eskisi gibi olmasa da görüşüyoruz. Yarın için de buluşmayı teklif etti. Bilmiyorum ya nasıl davranacağımı ben de, ama o kızla görüşmesini hiç içime sindiremiyorum :1no2: hiç buluşmadılar ama gecenin bir köründe kız mesaj atıp halini hatrını soruyor. Bir de 'patates' diyor benim sevgilime lakap takmış hanım! :mymeka: o kız yüzünden benimle kopma noktasına kadar geldi ya bunu hazmedemiyorum ben. Halbuki ben 'onunla görüşmeyeceksin' diye kota koymaya da çalışmadım, sadece samimiyetlerinden rahatsız olduğumu söyledim ve araya mesafe koymasının gerektiğini söyledim. Buna rağmen bana 'ben köpek değilim tasma takıp istediğin yere götüremezsin' diye bir cümle bile sarfetti ya senağlama Ama ben inanıyorum ki o şıllık bi sevgili bulsun bak benimkini hiç arayıp soracak mı, o zaman görücem ben beyefendiyi!!!! çok aptal bu erkekler ya çokkk!!!! klava:
kızlar dün msn ye girdim.o da ordaydı. son bir şans versem ya yine aynısı olursa ki olacak biliyorum yazdı.ben hiçbişey yazmadım.hala kendi davranışının haklı olduğuna inanıyor demekki.son bir şans vereyim diyor.gece uzun bir mektup yazdım ona ve mailine attım.geçmişte yaşadıklarımızı,onunda beni kıskandığı zamanları,benim onu sevdiğim için kıskandığımı falan yazdım.ama kendime güvenemiyorum dedim.banada yine aynısı olacak gibi geliyor dedim.biryere gitmek istediğinde onlarla ben istemiycem ve yine tartışma yaşıycaz dedim.bakalım ne olacak?