B
bridetobe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi boncuk2334
-
ya arkadaşım.çok seviyorum onu.ama arkadaşlarıyla bu kadar samimi olmasını istemiyorum.fakat bunu ona anlatamıyorum.anlamak istemiyor.ben şimdi msaj atsam ne yazıcam?en son msn sine gitmiştim hatta burda anlattım olayı.ben gittim msn sine ilk tanıştığımız gün geldi aklıma falan dedim o da zaten senin aklın gel git dedi.aslında o da haklı kendi çapıda.hem ayrılık mesajı yazıyosun hemde gene geliyosun demeye getirdi aslında.ama napiyim yapamıyorum onsuz.o gün biraz konuştuk nette.ben ona dedimki biz konuşamadığımız için sorun yaşıyoruz dedim.o da bana psikolog edasıyla konuşma falan dedi.yani gene dinlemek istemedi beni.ben şimdi ilk adımı ondan bekliyorum ama gelmiyo ne yazıkki.yani msj atarım atmasına ama korkuyorum.beni fesat olarak görüyor.üfffffbenim iş iyice çıkmaza girdi anlıycağın
Seviyorsun ama güvenmiyorsun. Bir kere güvenin gitmiş doğru ya da yanlış bundan sonrada kolay kolay yerine gelmez. Ben yinede arkadaşı olabilir diyorum. Gerçi benimde bir sürü arkdaşım var yazmıştım hatta kardeş gibiyiz diye ama yine aynı şekilde kardeş gibi dediğim herşeyimi paylaşıtığım başka insanlardan da çok teklif aldım. Ben yorumlarımı bana yanlış yapamayan gerçekten kardeş gibi olan arkadaşıma göre yapmıştım. Ama yazılan yorumlara bakıyorum benim gibi arkadaş olabilme ihtimalini düşünen kişi çok az senin erkek arkadaşına ve o kıza bağlı zamanla görürsün. Hem msn de falan sana birşey yazmamakta az da olsa haklı bence ayrılmak isteyen sen olmuşsun her ne kadar onun yaptığı hatadan dolayı olsada. Ama o bunu asla görmez seni suçlar bitiren sen olduğun için... Boşver aldırmamaya çalış zor olsada sabret gör zamanla :1no2:
Yok ilk adım at demek istemedim. Ayrılmak isteyen sensin onun yaptığı hata yüzünden ama o sana anlattı arkadaşız vs.. die hani artık ne yapayım diye gururlu gıcık bir tavırla yaklaşabilir diye öyle yazdım. Yoksa ilk adım sen at ya da atma bu konuda birşey diyemem. Ama senin kafan çok karışmış bi yanın başka diğer yanın başka birşey diyor. Biraz dinlen yalnız kal sağlıklı bir şekilde iyice düşün. En doğrusuna karar ver... yerimseniben
Valla bazen biz kadınlar bazı kadınları diğerlerinden daha çok kıskanıyoruz eşimizden, sevgilimizden. Bu normal. Ama bunun için güvensizlik yapmak gerekir mi?
Bazıları kesin aldatılıyorsun, bu nasıl arkadaşlık filan yazmış. Aklım almadı. Biri kız biri erkek diye arkadaş olamaz mı bu insanlar, bir kadınla bir erkek arkadaşsa illa aşka ya da ilişkiye mi dönüşür bu?
Ben 120 erkek, 8 bayanın açlıştığı birişeyrinde çalışıyorum. Çok yakın arkadaşlarım var iş yerinde, ayrıca üniversiteden de bayan erkek bir sürü arkadaşım var.
Ben tabi ki heryere eşimle gitmeyi tercih ediyorum, ama o gelemiyorsa arkadaşlarımla gidiyorum. Hatta eşimle daha sevgiliyken 3 ay ayrı şehirlerde yaşadık ve ben tüm arkadaşlarımla görüşmeye devam ettim. Ve tekrar edeyim içlerinde çok samimi olduklarım, hatta evinde kaldıklarım var.
Asla da bu konuda eşim birşey demedi. Dememli de. Kıskanmak başka birşey, insani bir duygu. Ama güvensizlik bir ilişkiyi bitirir. Eşim bana güvenmese "Bu nasıl arkadaşlık evinde kalıyorsun." dese ben ilişkimi bitirirdim ve biz evlenmezdik. Erkek arkadaşın da bunu yapmış. Ve çok haklı.
Güven olmayan bir ilişki asla yürümez.
Sanırım bazı yazdıklarım yanlış anlaşıldı. Ben o mesajda "Ben böyle yaşıyorum, siz de böyle yaşayın, herkes benim doğrularımı yaşasın" demedim ki.merhaba arkadaşım.buradaki tüm arkadaşların düşüncelerine saygım olduğu gibi senin düşüncene de saygı duyuyorum.yalnız kişden kişiye fark vardır.bir kişinin kendi kafasında birtakım prensipleri vardır.ben senin gibi düşünemiyorum.demekki seninle farklı kişiliklerdeyiz.mesela ben senin durumunda olsaydım.bir erkek arkadaşın evinde kalacağıma kız arkadaşımın evinde kalmayı tercih ederdim.bilmiyorum bu belkide yetiştirilme tarzıyla da alakalı olabilir.gerçi doğma büyüme istanbullu olmama rağmen gece hayatı olmayan bir insanım.bar veya diskoları bilmem.benim yetiştirilme tarzım böyleydi.o nedenle senin gibi ve erkek arkadaşın gibi esnek davranamıyorum.ben bir erkek arkadaşımın evinde kalacak olsam bunu sevgilime söylediğim an bu ilişkiyi bitirir.buna da eminim.
Sanırım bazı yazdıklarım yanlış anlaşıldı. Ben o mesajda "Ben böyle yaşıyorum, siz de böyle yaşayın, herkes benim doğrularımı yaşasın" demedim ki.
Konuyu açan arkadaşın erkek arkadaşının samimi olduğu kız arkadaşıyla arasındaki ilişkinin de sadece arkadaşlık olabilieceğini, bu şekilde kız-erkek ilşkisinde arkadaşlıktan başka birşey yaşamayan insanların olabileceğini, arakdaşın erkek arkadaşının da o tarz biri olabileceğini anlatmaya çalıştım.
Ama tabi yetiştilme tarzından başlayarak pek çok şey etkiliyor böyle tercihleri. Mesela benim ailem bana geniş bir özgürlük verdi ben büyürken. Eşimden de bunu bekledim.
Fakat bir yandan "saygı duyuyorum" deyip bir yandan eşim ve benim için "esnek" tabirini kullanmak biraz ayıp olmuş sanki. Ben evinde kaldığım erkek arkadaşlarıma kafamı bir kez kaldırıp yan gözle baksaydım evet bu genişlik olurdu. Fakat bakmadım, bakılmayabiliyor, bazı insanlar kardeş yerine geçebiliyor. Hem konu ben ya da eşim değildi ki...
Bir de barı diskoyu hiç sevmem, gürültülü müzikten hoşlanmadığım için bara, diskoya gitmem. Ama hoşlansaydım giderdim de kızlar ve erkeklerin arkadaş olup olamayacağından bahsederken bar nereden çıktı?
bu ne sacmalık ya.. :1closedeyes:
Senmisin kız arkadası, o mu ? Masallah her yerde beraberler...
Erkek le kız dan arkadas olmaz kardesım bunu bılır bunu soylerım.. :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?