• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aç şekerim 97 tok 85 :(

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Arkadaşlar bana bi yardım edin düşünmekten başım ağrıdı iki gündür hayat zindan oldu bana hamilelik planı için doktora gittim açlık şekeri 97 tokluk 85 cıktı aralarında birgün var ve ben açlığı verdiğim gün cok moralim bozuldu o gün doğru düzgün yemedim sabah kalktım bitost meyve suyu bi iki cikolata yedimki net sonuc cıksın ama 85 cıktı şimdi bana doktora git diyceksiniz gittim saglık ocagı resmen banane dedi aclık için iyi toklugu görünce cok kötüsün bi doktorunu ara dedi doktoruma gittim kadın dogum hamile olsan aclıgın az yüksek ama toklugun iyi dedi nesi iyi allah aşkına bunun 100lerde olması lazım degilmi illa kötü bişey olunca mı müdahale olacak beslenme falan hakgetire iyi iyi diyen yolluyo ne yapıcam bilemedim şimdi ben şeker türevini bıraksam aç sekerim düzelicek belki ama tok şekerim dahada düşmezmi arada kaldım şu an bile başım catlıyo bi meyve yiyorum geciyo ama nereye kadar biraz dertleşmek istedim arkadaşlar şimdiden sagolun

Back