• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ICEgirl artık HOTgirl ;))

canım gecmıs olsun insallah en kısa zamanda bomba gibi olucaksın darisi olmak ıstıyenlerın basına çooook guzel anlatmıssın yasadıgın herseyı bunları bızlerle paylasdıgın için sana çoook tsk ederim ....

:) darısı da san canım vede olmak isteyen herkese :)

fotoları gördüm canım daha çook yeni ve şişler inmemiş sanırım ama zaman geçtikçe çok güzel olacaklarından eminimm zaten son fotolarda bile fark var arada çok zaman olmamasına rağmen.ben öncelikle mustafa cömertten randevu alacam yarın çok memnun kalan bi yakınıma denk geldim sonrada volkan bedene gidecem bakalım neler diyecekler.hafta içi gidecem görüşmeye detayları yazacam.tekrar hayırlı olsun canım cicilerinn:7:darısı en yakın zamanda banaa en sorunsuz şekildeeee inşş:10:

fotoları gördüm canım daha çook yeni ve şişler inmemiş sanırım ama zaman geçtikçe çok güzel olacaklarından eminimm zaten son fotolarda bile fark var arada çok zaman olmamasına rağmen.ben öncelikle mustafa cömertten randevu alacam yarın çok memnun kalan bi yakınıma denk geldim sonrada volkan bedene gidecem bakalım neler diyecekler.hafta içi gidecem görüşmeye detayları yazacam.tekrar hayırlı olsun canım cicilerinn:7:darısı en yakın zamanda banaa en sorunsuz şekildeeee inşş:10:

inşallah canım mustafa cömertten bende randevu almıştım ama görüşmeye gitmedim vazgeçtim nette hakkıında çok şikayet okumustum bende o.O

En azından şimdi bırak canım 2gün bile olsa temizlensin vücut.anestezi konusunda soru olabiliyormuş bende çok zorlanacam ama mecbur bırakacam 15 gün önceden ve sonrada inş hiç başlamam ama 1ay içmem ondan eminim.kendin için tut kendini derim canım şimdiden hayırlı olsun memişlerin;-) sürecinin detaylarını bekliyoruz.

yorumun için teşekkürler canım ameliyatımı oldum 2. gecem ve iyi hissdiyorum allaha şükür ve umarım böyle devam eder bi sorun çıkmaz:50::50:

yorumun için teşekkürler canım ameliyatımı oldum 2. gecem ve iyi hissdiyorum allaha şükür ve umarım böyle devam eder bi sorun çıkmaz:50::50:

Canım seninki nasıl oldu yuvarlak mı kas altı mı kaç cc oldu konu da açmamışsın merak ettim. :) iyi olmana sevindim inşallah süper olucaklar :16: :52:

Yarın sAbaha randevu aldım muatafa cömertten canım.ne gibi şikayetler var yaa ben baktım amA bişey bulamadım .bi akrabam ona yaptırmış çok memnun kalmış o yüzden düşündüm bende.yarın gidip görüşecem bakalım neler olacak.ne sormam ne söylemem lazım doktora panik oldum biraz herşey çıktı aklımdan

Canımm volkan beyin yanındaydım bugün. Görüşmemiz ii geçti ama tam dolgulu sütyenle gittiğim için deneme yapanadık boş yer yok diye:-) ama karar kas altı yuvarlak 275 300 cc olacak sanırım. damla istiyordum dönme riski olabileceği için vazgeçtik. Kas altı yuvarlakda istediğim gibi doğal olurmuş çok aşırı büyük istemiyorum dolgun ve doğal istiyorum. Kas altında kapsül oluşma olaaılığı daha düşükmüş ve süt vermede sorun yaşanmazmış. Tekrar gidecem ölçülere bakacaz deneyerek. Yarın iki doktorla daha görüşecem ayın 20sinden sonrada ameliyatımı olacam.dren kullanıyormuş volkanbey oda hoşuma gitti dikişleri kendi alıyomuş eriyen dikiş değilmiş oda güzel.yalnız gittiğim için biraz gerildim ama yinede ii geçti görüşme tavsiyen inş mutlu eder beni tşk ederim canım.bu arada özelden ismini alsam seni söylesim doktora ama isim veremedim:-) belki gördüğüm resimlerde sende vardın?;-) şu an nasıl canım ciclerin sertlikler azaldımı yeni bi resim koysan çok sevinirim.yada özelden tlf no alsam whatsup üzerinden detaylı konuşsak olurmuuu?

Yeni resim istiyorsan koyarım :) 28 gün oldu bugün doktor ne diyorsa dinle bence çünkü benim tam istediğim sonuç oldu :) Bende öle çok çok büyük göğsü sevmiyorum zaten büyüğü bende kötü olurdu çünkü dümdüz karnım var benim sıfır yağ ve de doktorda daha büyüğü çok önde olur senden önde giderler göğüslerin demişti :D :D

Yeni resim istiyorsan koyarım :) 28 gün oldu bugün doktor ne diyorsa dinle bence çünkü benim tam istediğim sonuç oldu :) Bende öle çok çok büyük göğsü sevmiyorum zaten büyüğü bende kötü olurdu çünkü dümdüz karnım var benim sıfır yağ ve de doktorda daha büyüğü çok önde olur senden önde giderler göğüslerin demişti :D :D

sevindim cnm sonucdan memnun olmana 28 gun oldumu yaa sen amelıyat olalı sımdı nasılsın

begüm cnm msj atamiyorum kimseye 50 yorumum olmasi lazimmis :1: burdan yaziyorum o yüzden cok iyiyim tatlim cok sükür rabbime 4.günden sonra hizla iyilesme var kendim kalkiyorum yatiyorum kiyafetimi giyine biliyorum sadece sertler hala biran önce yumusasaydi merak ediyorum :)) :16:

sevindim cnm sonucdan memnun olmana 28 gun oldumu yaa sen amelıyat olalı sımdı nasılsın

Evett bugun 28 gün oldu :D çok çabuk geçti zaman :) çok iyiyim canım :D sadece yattığım sıra göğüslerim yana doğru olunca biraz gerginlik oluyor :D ama yumuşamaya da başladılar :) Yarın ilk sutyen alışverişime çıkıcam ablam 80 b sutyen almış onu denedim de bana olmadı o.O

evet canım aslında yeni bir foto koysanda son halini görsek çok iyi olur...sanırım ben 325 ccde karar verdim :16:

begüm cnm msj atamiyorum kimseye 50 yorumum olmasi lazimmis :1: burdan yaziyorum o yüzden cok iyiyim tatlim cok sükür rabbime 4.günden sonra hizla iyilesme var kendim kalkiyorum yatiyorum kiyafetimi giyine biliyorum sadece sertler hala biran önce yumusasaydi merak ediyorum :)) :16:

iyiiii çoook guzel bu gercekden sevındım senın adına ıyı olmus ozaman dıebılırızkı 4gunden sonrası kolay uzerınden gelebiliriz yani iyi olmus toparlandıgın zamanla sertlık gecer ya sımdı daha coook yenıler cnm zamana ıhtıyacları var agrı sızı olmasın bır sorun cıkmasın gerısı kolay ınsallah ömür boyu cıcılerınle mutlu olursun hayırlı olsun canım cicişler :16:

ıce_girl ilk sayfadaki mesajını nasıl güncelledin öğrenebilirmiyim?

Back
X