• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ICEgirl artık HOTgirl ;))

Merhabaaaa! Fotoğraflarını gördüm çok güzel olmuşlar güle güle kullan. Bir fotonada yorum yazdım önce ki halimiz çok benziyormuş. Ben desem olur yani o derece. Doktor bana göğüs dokun var demişti o kadar meme ile. Ama ben emzirdim emzirmeden önce içi doluydu emzirmeden sonra boşaldı. Belki o yüzden böyle oldu. Kasaltını hiç meme olmazsa sıfır olursa tercih ediypruz demişti çokda mantıklı gelmişti... Ama şuan hiç amntıklı gelmiyor. :D Geç oldu biraz ama... :D

Resimler için çok tşk ederimm canım yardımın içindee. Göğüsler gün geçtikçe daha güzelleşiyor normale dönecek işte en güzel şekli alması için zaten şuan çok erken amaa yinede güzel daha güzel görünmesi için sabredecezzz. Hiç öyle desteksiz çamaşırım yokki canım bikinim bile dolgulu?bulmaya çalışacam ablamdan falan onunkiler büyük:-)ama hiç dolgusuz onada yoktur sanırım.penye düz aütyen alır giderim en olmadı çünkü balensiz olsun dedi volkan beyde. Bçrde bişey soracam canım göğüslerini ölçüsünü almışmıydı sen görüşmeye gittiğinde?yani tam ölçüye nasıl karar verdiniz?

Doktor benim ölçülerimi almadan bile göz kararı söylemişti 325-350 demişti ölçtükten sonrada aynı şeyi söyledi.. ben ölçülerim kaç bilmiyorum ameliyattan sonra hiç ölçmedim doktor ölçtü tabi ama ben bilmiyorum sormadım :D 11.5 cm olan bişiy vardı diye hatırlıyorum tek :D nasılsa büyükler önemli olan o cm lerle artık işim yok :D

Son düzenleme:
Merhabaaaa! Fotoğraflarını gördüm çok güzel olmuşlar güle güle kullan. Bir fotonada yorum yazdım önce ki halimiz çok benziyormuş. Ben desem olur yani o derece. Doktor bana göğüs dokun var demişti o kadar meme ile. Ama ben emzirdim emzirmeden önce içi doluydu emzirmeden sonra boşaldı. Belki o yüzden böyle oldu. Kasaltını hiç meme olmazsa sıfır olursa tercih ediypruz demişti çokda mantıklı gelmişti... Ama şuan hiç amntıklı gelmiyor. :D Geç oldu biraz ama... :D

teşekkürler canım seninkilerde çok güzel duruyor :)

Back
X