- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
inşallah tatlım sadece 4 güncük kaldı
günler cok hızlı gecıyor bu 4gunde gecıcek insallah hayırlısıyla olup cıkıcaksın amelıyatdan sonrasıda ınsallah cook guzel gelısıcek hakkında hayırlısı olsun cnm ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tatlım sadece 4 güncük kaldı
ıce_girl ilk sayfadaki mesajını nasıl güncelledin öğrenebilirmiyim?
vuhu az kalmış haftaya bugün kavuşmuş olursun cicilerine
Evett bugun 28 gün oldu çok çabuk geçti zaman :) çok iyiyim canım sadece yattığım sıra göğüslerim yana doğru olunca biraz gerginlik oluyor ama yumuşamaya da başladılar :) Yarın ilk sutyen alışverişime çıkıcam ablam 80 b sutyen almış onu denedim de bana olmadı
günler cok hızlı gecıyor bu 4gunde gecıcek insallah hayırlısıyla olup cıkıcaksın amelıyatdan sonrasıda ınsallah cook guzel gelısıcek hakkında hayırlısı olsun cnm ...
yazdığın mesajın altında mesaj düzenleme paneli var oraya tıkla düzelt canım :)
orada yazanı biliyorumda o panel bende hemen kayboluyor siz farklı yerdenmi değiştiriyorsunuz diye merak etmiştim.
orada yazanı biliyorumda o panel bende hemen kayboluyor siz farklı yerdenmi değiştiriyorsunuz diye merak etmiştim.
Evett bugun 28 gün oldu çok çabuk geçti zaman :) çok iyiyim canım sadece yattığım sıra göğüslerim yana doğru olunca biraz gerginlik oluyor ama yumuşamaya da başladılar :) Yarın ilk sutyen alışverişime çıkıcam ablam 80 b sutyen almış onu denedim de bana olmadı
olmadi derken kücükmü geldi sütyen :)kac cc taktirmistin sen ve önceden kac beden takiyordun
Çok sevinirim canım merakla bekliyorum yeni resimleri;-) bide ben doğal olsn dedim küçükte istemiyorum kas altıda 275 çokmu küçük olur acaba yaa?
Frezyamm sanada şimdiden hayırlı olsun diyelimm az kalmış inş çook memnun kalırsın ve ve ağrısız sızısız atlatırsın. Benimde az kaldı inş ocak ayı bitmeden bende cicilerime kavuşacammm
2gün önce mustafa cömerte gidecem demiştim ya aksilik oldu gidemedim yarın onada gidecem.cuma günü volkan beye tekrar gitmem gerekiyor zaten dolgusuz sütyenle deneme yapacaktık işte olmadı bugün full destekli silikonla gittiğim için
cuma günü kararımı verip hafta içi ameliyat tarihimi kesinlştirecem
volkan beye sıcak bakıyorum ama bi doktorla daha görüşmek istiyorum en azından farklı olarak ne söylicek merak ediyorum.bencede 275 küçük gelir sanırım hemde kas altı 250 cc gibi bişey olur.o yüzden 300 cc isticem sanırım.
göğüs dokun var dedi volkan bey önce kas üstü dedi ama sonra doğal olsun diyince kas altında karar verdik
Frezyamm, sanada şimdiden kolaylıklar diliyorum. Ice_girl canım geçmiş olsun Umarım Her gün biraz daha istediğin gibi olur .:)