• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ICEgirl artık HOTgirl ;))

Evett bugun 28 gün oldu :D çok çabuk geçti zaman :) çok iyiyim canım :D sadece yattığım sıra göğüslerim yana doğru olunca biraz gerginlik oluyor :D ama yumuşamaya da başladılar :) Yarın ilk sutyen alışverişime çıkıcam ablam 80 b sutyen almış onu denedim de bana olmadı o.O

gercekden cabuk gecmıs zaman okadar olmus yanii iyii olduguna sevındım canım gergınlık olması normaldır sanırım ama tabıkı bır fıkrım yok bu konuda yumusamaları ıyı yönde artık gıd gıde dahada cook ıyılesıcegının sınyallerı sevındım buna güzel alısverısler dılıorum canım sana insallah bende korka korkada olsa ınsallah amelıyat olucam hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Evett bugun 28 gün oldu :D çok çabuk geçti zaman :) çok iyiyim canım :D sadece yattığım sıra göğüslerim yana doğru olunca biraz gerginlik oluyor :D ama yumuşamaya da başladılar :) Yarın ilk sutyen alışverişime çıkıcam ablam 80 b sutyen almış onu denedim de bana olmadı o.O

olmadi derken kücükmü geldi sütyen :)kac cc taktirmistin sen ve önceden kac beden takiyordun

Çok sevinirim canım merakla bekliyorum yeni resimleri;-) bide ben doğal olsn dedim küçükte istemiyorum kas altıda 275 çokmu küçük olur acaba yaa?

Frezyamm sanada şimdiden hayırlı olsun diyelimm az kalmış inş çook memnun kalırsın ve ve ağrısız sızısız atlatırsın. Benimde az kaldı inş ocak ayı bitmeden bende cicilerime kavuşacammm

Çok sevinirim canım merakla bekliyorum yeni resimleri;-) bide ben doğal olsn dedim küçükte istemiyorum kas altıda 275 çokmu küçük olur acaba yaa?

Canım sen kararı volkan beyde mi karar kıldın ? şimdiki goğüs yapın nasıl :D dokun var mı ? 300 bence ideal :)

Frezyamm sanada şimdiden hayırlı olsun diyelimm az kalmış inş çook memnun kalırsın ve ve ağrısız sızısız atlatırsın. Benimde az kaldı inş ocak ayı bitmeden bende cicilerime kavuşacammm

çok teşekkür ederim canım ...son 4 gün hayırlısı ile inşallah...hepimiz hayallerimize kavuşalım:16:

2gün önce mustafa cömerte gidecem demiştim ya aksilik oldu gidemedim yarın onada gidecem.cuma günü volkan beye tekrar gitmem gerekiyor zaten dolgusuz sütyenle deneme yapacaktık işte olmadı bugün full destekli silikonla gittiğim için:1:
cuma günü kararımı verip hafta içi ameliyat tarihimi kesinlştirecem
volkan beye sıcak bakıyorum ama bi doktorla daha görüşmek istiyorum en azından farklı olarak ne söylicek merak ediyorum.bencede 275 küçük gelir sanırım hemde kas altı 250 cc gibi bişey olur.o yüzden 300 cc isticem sanırım.
göğüs dokun var dedi volkan bey önce kas üstü dedi ama sonra doğal olsun diyince kas altında karar verdik:ssz:

Frezyamm, sanada şimdiden kolaylıklar diliyorum. Ice_girl canım geçmiş olsun Umarım Her gün biraz daha istediğin gibi olur .:)

2gün önce mustafa cömerte gidecem demiştim ya aksilik oldu gidemedim yarın onada gidecem.cuma günü volkan beye tekrar gitmem gerekiyor zaten dolgusuz sütyenle deneme yapacaktık işte olmadı bugün full destekli silikonla gittiğim için:1:
cuma günü kararımı verip hafta içi ameliyat tarihimi kesinlştirecem
volkan beye sıcak bakıyorum ama bi doktorla daha görüşmek istiyorum en azından farklı olarak ne söylicek merak ediyorum.bencede 275 küçük gelir sanırım hemde kas altı 250 cc gibi bişey olur.o yüzden 300 cc isticem sanırım.
göğüs dokun var dedi volkan bey önce kas üstü dedi ama sonra doğal olsun diyince kas altında karar verdik:ssz:

göğüs dokun var dediyse bide önce kas üstü olabilir dediyse 275 küçük durmaz canım gibime geliyor :) ama ztn doktor sen üstünden hangisi olsun diosan o büyutu tam ayarlamak için büyük olanı takıyor ben 310 cc liği beğendim kas altı diye bana 325 taktı ki istediğim olsun diye :)
Birde bikiniyle git daha iyi olur :D bikini dümdüz olunca daha iyi anlaşılıyor dolgusuz sutyenle de tam anlamazsın.

Son düzenleme:
Resimler için çok tşk ederimm canım yardımın içindee. Göğüsler gün geçtikçe daha güzelleşiyor normale dönecek işte en güzel şekli alması için zaten şuan çok erken amaa yinede güzel daha güzel görünmesi için sabredecezzz. Hiç öyle desteksiz çamaşırım yokki canım bikinim bile dolgulu?bulmaya çalışacam ablamdan falan onunkiler büyük:-)ama hiç dolgusuz onada yoktur sanırım.penye düz aütyen alır giderim en olmadı çünkü balensiz olsun dedi volkan beyde. Bçrde bişey soracam canım göğüslerini ölçüsünü almışmıydı sen görüşmeye gittiğinde?yani tam ölçüye nasıl karar verdiniz?

Back
X