Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aç olduğum zamanlar da bile hiçbir şey yemek istemiyorum,yiyemiyorum..
vitamınler doktorlar polenler pekmezler hepsi denedım hepinizinde anlattığı gb yemeyı sevmıorum kendımı bıldım bılelı aynı kılodayım sadece 1 sene kılo aldım oda hamıleyken :) 18 kılo aldım ve 1 senede hepsını gerı verdım tabııı ben vermedım o gıttı bazen çok üzülüyorum ama artık yakınlarım alıştı sadece bazı insanlar çok zayıfsın falan dıyınce çok kızıyorum bunu soyleyenlerde hep kılolu insanlar oluyo nedense ben onlara kılo ver dıyor muyumm.... iştah şurubunu çoktandır kımseden duymamıştım isim verebılıosanız soylermısınız adını bıde onu deneyelım
arkadaşlar ben de sizinle aynı problemi yaşıyorum malesef.yemek yemek sanki bi işkence.artık insanların çok zayıfsın demesinden bıktım.hele aynaya bakınca yüzümün çöktüğünü görüyorum.bıktım.yemek sadece yaşamak için yiyorum.ölmemek için.ben de artık kilo almak iştahlı iştahlı yemek yemek istiyorum.psikolojim bozuuyo yaaaaaaaa:26:
aynı dert bende de var 21 yaşındayım ve 42 kiloyum hastanede çalıştığım için gitmediğim doktor kalmadı sağlık açısında hiç bir problemim yok ama kilo alamıyorum kafama taktıkça daha kötü oluyo bu sefer stresten yemek yiyemiyorum herkes çok zayıfsın diyip duruyo bende o zaman daha da moralim bozluyo
kızlar boşverın yaaa bende 25 yasındayım 1,65 boyum ve 38 kıloyum. ne yapsam ne etsem olmuyo 40 kg yı gorsem baskülde havalara ucucam ama yok işte olmuyo.. keyloog'un dediği gibi önmümde yemek dolusu tabak durur, yemem. anca tansıyonum düşüyo fenalaşmaya başlı8yorum o zaman bıle ufak bır ekmek parcasıyla tansıyonum normale donsun dıye ugrasıyorum... özetle açlıktan gebersemde yemıyorum buda ayrı bır psıkopatlık sanırım ama gordugu m kadarıyla yanlız değilmişim hem atalarımız ne demiş "bodur tavuk her daim piliçtir" bosverın.. çok takmayalım kaafamıza.. nasıl olsa alamıyoruz kilocukları :)))
Canım bu tip iştahsızlık halleri pek de iyi değil gibi Ben de kilo almazdan önce öyleydim ama bir şekilde atlattım. Tavsiye ederim, bir şeyler yemek insanı mutlu ediyor
Kızlar bende eskiden çok zayıftım 3 yıl önce kadar.Sürekli ekmek yedim geceleri tam ekmeği sandeviç yapıp yediğim oluyordu sonra 2 ayda 10 kilo aldım ve kalıcı oldu bence ekmeği deneyebilirsiniz.Abur cubur sağlıksız kiloya neden oluyor yemeyin öyle şeyler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi