• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıl yardım

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :KK43: bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Boşver gitme akıllı biraz başına gelsin annenlerde kal bir kaçgün daha gelsin kendinsi götürsün seni

Boşver gitme akıllı biraz başına gelsin annenlerde kal bir kaçgün daha gelsin kendinsi götürsün seni
Gitmiyorum ben suclu oldum kendı annemlerın gozunde aılesını ıstemıyo gıbı oldum yahu gelmelerı sorun dgl ben hastayım streslıyım bi ay strese sokmayın benı gec gelsınler su cocuk tutsun dedım kotumu dedım ben topluyorum peslerını cunku ceken bılır 😞

Niye bu adamdan tüp bebek denıyorsunuz ? Adam çok güzel rengını belli etmiş.çocuk olduktan sonra çok mu güzel oluyor her sey sanıyorsunuz ? Daha da çıkmaza giriyor burada formda okuyun biraz .çocuktan sonra böyle adamlar daha beter oluyor.

Siz bu adamla ortak çocuğunuz olması gerektiğini mi düşünüyorsunuz ?
Bence tekrar düşünün...

e bu adama bu kadar çocuk yapma çabası istegi neden peki?

Gitmiyorum ben suclu oldum kendı annemlerın gozunde aılesını ıstemıyo gıbı oldum yahu gelmelerı sorun dgl ben hastayım streslıyım bi ay strese sokmayın benı gec gelsınler su cocuk tutsun dedım kotumu dedım ben topluyorum peslerını cunku ceken bılır 😞
Kizim bosa gitsin. Cocugu olmuyordu dersin sebep olarak. Tedaviye de yanasmiyor. Hem kel hem fodul. Cocuk olmamadinda bir hayir varmis.
O tup bebek surecleri cok zor yadamayan malesef anlamiyor. Ailedine acaba kendidinde degil de sizde problem var gibi anlatmis olabilir mi. Bu adam cocuk falan istemoyor. Istese ayaklariniza kapanirdi. Resmen cocuk olmasin diye ugrasmis. Cidden birakin gitsin

Genelde boyle seyler soylemem ama esiniz cok anlayissiz ve terbiyesiz biri gibi geldi bana. Insan karisina oyle seyler soyler mi size simdi bunu yapan cocugunuz oldugunda falan neler yapar neler. Yani ne desem bilemedim Allah size dogru yolu gostersin insallah .
zorunuza gidecek belki am esniz cok terbiye yoksunu sanmayin ki bebek dogunc el bebek gul bebek oluyor bin beter olanda oluyor yada melek gibide olnda

Ya kusura bakmayın ama olayı "aman bebekler çok tatlı, çok minnoş, ana olmak, bebek hasreti" falan diye romantikleştiremeyeceğim.
Direkt sormak istiyorum: üremek için yaptığınız eş seçimi normal mi sizce? Neslinizi bu adamla mı devam ettirmek istiyorsunuz gerçekten?

Benim aklım almıyor bu durumu.
İnsan neden genlerini böyle bir adamla birleştirmek, çektiği çileye bir yavruyu ortak etmek ister?
Kader falan değil bu, kendinizi kandırmayın. Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz.

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :KK43: bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Sen neden bu olmamış adama evlat vermek için uğraşıyorsun. Bu evlilik yürümeyecek belli çocuğuna yazık olur. Seninde gençliğine.

Böyle biriyle evlisin (başta böyle bi adamla yazdım sonra sildim) Sen Çocuk falan yapma Allah’ın vermediğinde var bir hayr bundan sana hayr gelmez .Kocalık yapamıyor babalığı hiç yapamaz ..

Dayağı yiyip otur lafını hamedemiyorsun da sana bu şekilde davranan adamdan hangi akla hizmet çocuk sahibi okmaya çalışıyorsun acaba? Çocuk olunca üsrüne yürümez hakaret etmez mi sanıyorsun???
Bak önünde aynı dna ya sahip örneği var kaç yalına gelmiş kaç çocuk doğurmuş ama hala değişen birşey olmamış.

Böyle bir pislikten boşanmayıp birde napıcam diye soruyorsunuz yaa inanın size ve sizin gibilere hiç üzülmüyorum.Sizin kendinize sevginiz ve saygınız yok başkasından ne bekliyorsunuz.Yetmemiş birde bu adamdan çocuk yapmaya kalkıyorsunuz.Bugun sizi döven yarın çok aglıyor bu çocuk diye bebeği dövücek.Sonra aynı kendi babasında gördüğünü uygulayan kocanız gibi yetişen bir çocugunuz olucak.

Dedim yeter be gidiyom nereye denk gelirsem yuzunu cizdim vurdum silahini aldim askeri personel ya sinirden gozum dondu silahini aldim dedim gebertirim seni dedim bugune kadar asla kufur etmemistim cunku bi bayana yakismas ama o sinirle kufur ettim ama ayip yani bi bayan olarak kendimdende utandim napim yoksa o bni dovecekti
Şuan okuduklarinizdan şaşkına döndüm .citten

Valla bnde 2 gun once buy7k kavga ettim sinirden gozum dondu hamile halimle bnim bogazima yapıştı bnde yuzunu cizdim kendisine vurdum silahini aldim gozune dogrulttum dedim yeter senin aileni sevmiyorum bn gidicem lan dedim tam çıkıyorum tuttu bni sonra babami annemi aradim geldiler gecenin 1 inde napam artik susamam k bkmasin
dusuncesiz herseyde ailelerine laf da soyletmiyolar bn 4 aylik evliyim 2 aylikta hamile yani kader

:KK57:
4 aylık evlisiniz, 2 aylık hamilesiniz, biriniz hamile kadının boğazına yapışıyor, diğeri silah çekiyor ve siz buna "kader" diyorsunuz öyle mi?
Böyle bir hayata kader diyebilecek tek bir kişi var, o da karnınızdaki bebek. Ona bu kaderi yazan da sizsiniz, başkası değil.
İnandığınız hiçbir şey, hiçbir inanç, hiçbir sistem bunun sorumlusu değil.

Kendisi resmen olmamış embriyo bu herif. Bir de bebek mi yapacaksın bundan? Başka bir arkadaşın daha yazdığını okudum, silah çekmiş filan.

Arkadaşlar sizin hiç mi farkındalığınız yok ya? O silah bir dahakine patlar. Hayatınız bu kadar ucuz mu? Bu mu ya sizin için hayat...

Şaka gibi🤷🏼‍♀️

Sizi darp eden, kovan, aşağılayan birinden sırf mıncıklayıp sevmek için dünyaya çocuk getirmeye çalışmak neden? Hayatı size zindan ediyor bir de dünyaya gelmesi sizin isteğinize bağlı bir canı bu huzursuzluğa sokmak. Çok bencilce. Dünyaya getirdiğiniz can en azından on dört sene okuyacak kendi ayakları üzerinde durabilmek için. Bunca yıl kötü bir ebeveynle huzursuzluk mutsuzluk mu çeksin? Bu çok adice yahu. Sahiden çok adice.

Bizim harika dediğimiz evliliğimiz bile
İyi yapmıssın helal olsun erkekler ya her dedıklerı olsun hep kadın alttan alsın ezılsın ıstıyolar 😬

Yoo erkekler öyle bir şey istemiyor. Sizin eş seçiminizde bir problem var.

Bizim dört dörtlük evliliğimiz bile çocukla hafiften bi sallandı. Uykusuzluk, yorgunluk, sürekli ağlayan bir bebek, masraflar, bitmeyen eksikler, süt geldi gelmedi derdi, mama versem mi düşüncesi... gerçekten çok zorluyor. Tüm bunlara bir de surat asan, yemek bekleyen, temizlik arayan, cinsellik isteyen bir eş hiç ama hiç çekilmiyor.

Ailesinden bir ay müsade isteyemeyen koca, sana kalkıpta “sen uyu hayatım bebeğe ben bakarım bir iki saat” demez. Veya dışardan yiyelim yemeği demez. Evi süpürmez. Sana çorba yapıp işe gitmez. Bak benim eşim bunları yaptığı halde bir dönem gergindik. Çocuk çok değiştiriyor hayatı. Sakın ama sakın çocuk olunca düzelir deme. Sevgi, saygı varsa çocuk güzelleştirir ama o da bir yaşına doğru falan.

Daha hamilelik sürecinden bahsetmedim. Seni döven adam ayaklarına masaj yapar mı? Aşerdiğin şeyi bulur gelir mi? Pembe hayaller kurma. Sen üzülürsün. Bebeğin eksiklerle büyür. Özendiğini almaz. Çocuğun ihtiyacını sallar. Büyüdüğünde çocuğun özendiğini kursağında bırakır. Barış boşan diyemem sadece çok iyi düşün diyebilirim.

Back
X