- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 18
- 28
Valla bazen sabir tasiyoİyi yapmıssın helal olsun erkekler ya her dedıklerı olsun hep kadın alttan alsın ezılsın ıstıyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bazen sabir tasiyoİyi yapmıssın helal olsun erkekler ya her dedıklerı olsun hep kadın alttan alsın ezılsın ıstıyolar
Boşver gitme akıllı biraz başına gelsin annenlerde kal bir kaçgün daha gelsin kendinsi götürsün seniKızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Gitmiyorum ben suclu oldum kendı annemlerın gozunde aılesını ıstemıyo gıbı oldum yahu gelmelerı sorun dgl ben hastayım streslıyım bi ay strese sokmayın benı gec gelsınler su cocuk tutsun dedım kotumu dedım ben topluyorum peslerını cunku ceken bılırBoşver gitme akıllı biraz başına gelsin annenlerde kal bir kaçgün daha gelsin kendinsi götürsün seni
Kizim bosa gitsin. Cocugu olmuyordu dersin sebep olarak. Tedaviye de yanasmiyor. Hem kel hem fodul. Cocuk olmamadinda bir hayir varmis.Gitmiyorum ben suclu oldum kendı annemlerın gozunde aılesını ıstemıyo gıbı oldum yahu gelmelerı sorun dgl ben hastayım streslıyım bi ay strese sokmayın benı gec gelsınler su cocuk tutsun dedım kotumu dedım ben topluyorum peslerını cunku ceken bılır
zorunuza gidecek belki am esniz cok terbiye yoksunu sanmayin ki bebek dogunc el bebek gul bebek oluyor bin beter olanda oluyor yada melek gibide olndaGenelde boyle seyler soylemem ama esiniz cok anlayissiz ve terbiyesiz biri gibi geldi bana. Insan karisina oyle seyler soyler mi size simdi bunu yapan cocugunuz oldugunda falan neler yapar neler. Yani ne desem bilemedim Allah size dogru yolu gostersin insallah .
Sen neden bu olmamış adama evlat vermek için uğraşıyorsun. Bu evlilik yürümeyecek belli çocuğuna yazık olur. Seninde gençliğine.Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Dayağı yiyip otur lafını hamedemiyorsun da sana bu şekilde davranan adamdan hangi akla hizmet çocuk sahibi okmaya çalışıyorsun acaba? Çocuk olunca üsrüne yürümez hakaret etmez mi sanıyorsun???Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Şuan okuduklarinizdan şaşkına döndüm .cittenDedim yeter be gidiyom nereye denk gelirsem yuzunu cizdim vurdum silahini aldim askeri personel ya sinirden gozum dondu silahini aldim dedim gebertirim seni dedim bugune kadar asla kufur etmemistim cunku bi bayana yakismas ama o sinirle kufur ettim ama ayip yani bi bayan olarak kendimdende utandim napim yoksa o bni dovecekti
Valla bnde 2 gun once buy7k kavga ettim sinirden gozum dondu hamile halimle bnim bogazima yapıştı bnde yuzunu cizdim kendisine vurdum silahini aldim gozune dogrulttum dedim yeter senin aileni sevmiyorum bn gidicem lan dedim tam çıkıyorum tuttu bni sonra babami annemi aradim geldiler gecenin 1 inde napam artik susamam k bkmasin
dusuncesiz herseyde ailelerine laf da soyletmiyolar bn 4 aylik evliyim 2 aylikta hamile yani kader
İyi yapmıssın helal olsun erkekler ya her dedıklerı olsun hep kadın alttan alsın ezılsın ıstıyolar