- 23 Ocak 2016
- 32.919
- 49.313
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Hamur işi mi üff çok severimBen hiç sevmem abur cubur.Hamur işine hayır diyemiyorum tek sorunum o
Aşko yarın abur cubur yemeyeceğim ki hamur işi abur cubura girmiyor marketteki abur cuburlardan bahsediyorum.Kız dur hele yarın da geçsin başlarsııın
Hamur işisiz bir Türk evladı düşünebiliyor musunAnladım canım ikiside şişiriyor ya ikisinide yememek lazim
Heee ok babeAşko yarın abur cubur yemeyeceğim ki hamur işi abur cubura girmiyor marketteki abur cuburlardan bahsediyorum.
Yaa ne güzel börek yapacağım tutamam yerim diye yapmıyorum kurabiye malzemeleri 2 gündür masanın üzerinde ha yaptım ha yapacağım eşime dedim yapmayım tutamıyorum kendimi biraz sen de sabret1 haftadır yemiyorum
Yaa ne severim ya öyle tatlılarıAy evet bir bisküvinin bile kalorisi çok yüksek. Abur cubur bırakmak kilo verme de çok etkili. Birde tatlı yemeyi bırakmak. Canınız tatlı çekerse küçük kasede yoğurda az bal koyup yemek yatıştırıyor insanı. Daha zararsız
Ben de tutamıyorum tam bırakmışken yeniden aşırı yemek neden oluyor bilemiyorumTam da zihnimden geçen düşüncelerin başlığı açılmış. Önümde abur cuburların boş paketleri dururkenben bu saatte bir şey yemezdim . Kendimi durduramıyorum. Ben varım
Yaa ne severim ya öyle tatlılarıhiç yemem daha iyi
Umarım o boyuta gelmeden durdururuzBen de tutamıyorum tam bırakmışken yeniden aşırı yemek neden oluyor bilemiyorumbenım normal düzeyde de değil abur cuburdan hastanelik olmuşluğum var
Ben inceyim 90 74 94 ölçülerimİncecik vücut için gerekli amabende tatlı seven biriyim şerbetli sütlü farketmez kek börekte severim. Ama birara hepsini birden bıraktım. Eski kiloma döndüm. Yinede kaçamaklarım oluyo zaafım var çapkın insanım ben.
İnşAllah bir bayramda bayram şekeri yemekten hastanelik olmuştum bir kez de 2 kavanoza yakın Nutella yemiştim hastanelik olmuştum o zaman serum takılıyken tövbe etmiştimUmarım o boyuta gelmeden durdururuz
Ben inceyim 90 74 94 ölçülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?