• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abur cubur nasıl bırakılır?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?

Aggh bunun cevabini nezaman bulursan banada yaz lutfen:-) bende cok kotuyum en kotusu hem yiyorum bide hareketsizim 7 kilo almisim bi kac ay icinde yapicak birseyim yok 3 yasindada kizim var sporada gidemiorum cok seviyorum yemeyi ya aslinda yemekle isim yokda bu abur cuburlar mahvediyo tv izlerken bilgusayara bakarken istiyorum yiyim:-( ne olcak tek care eve almamsk sanirim :-( ne olcak boyle

Bende kola manyagıydım bi ara
sabah uyanır uyanmaz aklıma kola gelir. ve evdede illaki olurdu(yazaylarıydı)
2 bardak icer öyle ancak kendime gelirdim. gün içinde kaç litre içtigimi saymıyım şimdi:ssz:
kendimle oturdum konuştum
bak kızım dedim. sumoo gibi oluosunnn. bırak artık şu mereti dedim. :51:
cok kızdım kendime cok :52:
bıraktımm...

kafada bitio herşey. bitirme istegini kafanda sabitle... o zaman başarıcaksındır :ssz:

Satın almayacaksın. Başka çaresi yok, eve giren şey yenir. Markette bu raflara hiç uğramam lazım.
Nasıl temelli bırakırım diyorsan, büyük bir irade savaşı seni bekliyor. 40 gün yemezsen, bünyen eskisi gibi aramaz çikolata ve diğer abur cuburu.

Anlayacağın kafada biter olay. İlla "hergün yemem lazım" tavrıyla mümkün değil.

Off canım dondurma çekti şimdii :56:

.

Demin 1magnum 2tane canga yedim ve sıcak çikolata i.çtim. evt ben böyleym iradene sahip çık yeme demeyin krizlere giriyorum olmuyor. Tarçını da önermeyn benim illa çikolata pasta cips yemem gerekiyo. Yemediğim gün yok. Lütfen bırakan nasıl bıraktığını anlatır mı?

ekmek arası pilav yiyenlere dönmussun..

senı azarlamaya gelmıstım ama,benım bıle canım cektı sımdı..

öyle pat dıye yazılır mı!

Ahh aahh bende keske yesem de kilo alsam diyorum 1 cikolata yedigimde daha da yiyesim gelmiyor.ama gecen gun tv de bir diyetisyen anlatiyordu tatli krizleriniz geldiginde seker cikolata cips yerine sut icin sut butun o abur cubur isteklerini goturuyor demisti.ama baktin sut etkili olmuyo meyve ye.su meyveyide yiyeyim sonra cikolatami yerim de mesela.zaten sutu meyveyi yedikten sonra istesende yiyemezsin :))

Bunun yolu eve almamaktan geçiyor. Evde görmedikçe bırakman daha kolay olacaktır. Onun yerine kendine meyve salataları hazırlayabilirsin, activia yoğurtlardan yiyebilirsin.
Çikolata, tatlı istediğinde form ürünlerinin de çikolata kaplı olanları var, onlardan alabilirsin. Tatlı isteğini bastırırsın hem.
Kuru meyvelerden yiyebilirsin.
Sıcak çikolata gibi şeyler yerine de bitki çayları tüketebilirsin. :34:

Ahh aahh bende keske yesem de kilo alsam diyorum 1 cikolata yedigimde daha da yiyesim gelmiyor.ama gecen gun tv de bir diyetisyen anlatiyordu tatli krizleriniz geldiginde seker cikolata cips yerine sut icin sut butun o abur cubur isteklerini goturuyor demisti.ama baktin sut etkili olmuyo meyve ye.su meyveyide yiyeyim sonra cikolatami yerim de mesela.zaten sutu meyveyi yedikten sonra istesende yiyemezsin :))

evet bugun bende duydum..

vucuttakı proteın eksıklıgı tatlı yeme ıstegını arttırıyormuş..

1 magnum 2 canga ve sicak çikolata mi?

İçin şekerden bayilmadi mi:/ bende çok severim cikolatasiz bir gün dahi gecirmem ama seninki çok fazla olmus..

Arkadasin dediği gibi eve alip stok yapma..markete gitmeye usenirsin bazen gidersen de mutlaka bir tane alip don eve. Bir tane alma hakkin var en çok hangisini istiyorsan onu al..

Ve mutlaka değerlerine baktir çünkü bu kadar şekerli şeyi üst üste yemek zor bir şey bence:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bugun bende duydum..

vucuttakı proteın eksıklıgı tatlı yeme ıstegını arttırıyormuş..

Doğru sanki. Test ettim diyebiliriz. Öğle yemeği niyetine 500 ml keçi sütü içtim ve bir adet muz yedim. Dışarı çıktım ama abur cubur alasım gelmedi.

Konu sahibi bahsedince yalnız canım dondurma çekti, o da yine dışarı çıkıp alacak kadar kuvvetli bir istek değil .

ben de aynı dertten muzdaribtim. dışardan birşey almamaya çalış. canın çektiğinde kendin yap, hem marketlerdeki kadar zararlı olmaz. hem de bir zaman sonra üşenip yapmamaya başlıyorsun:1:
bir arkadaş da yazmış. süt çok etkili. bal, kakao, tarçın gibi doğal tatlar ekleyerek, tıka basa çikolata yemiş hissi duyabilirsin:1:

Doğru sanki. Test ettim diyebiliriz. Öğle yemeği niyetine 500 ml keçi sütü içtim ve bir adet muz yedim. Dışarı çıktım ama abur cubur alasım gelmedi.

Konu sahibi bahsedince yalnız canım dondurma çekti, o da yine dışarı çıkıp alacak kadar kuvvetli bir istek değil .

sımdıde bı yoğurt patlat ozaman..

kızım kucağımda uyuyor olmasa,buzdolabını işgal edecem sımdı..

Krizlere giriyorum diyorsunuz ya bu kriz herhangi bir hastaliktan dolayi degil ise zaten tamamen psikolojik.Ozaman bunun icin ihtiyaciniz olan sey yuksek irade :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de uzuuun bir süre deli gibi yedim, sürekli markete gidip stok yapıyordum. Hiç bir şey yoksa muza ya da elmaya nutella sürüp yiyordum. Spor yapıyordum mesela, arkasından deli gibi acıktığım için cips, kola, çikolata elime ne geçerse yiyordum. E haliyle yaptığım tüm spor boşa gidiyordu, güya sağlıklı olayım diye spor yapıyordum, ama sağlıksız beslenmeyle kendime daha çok zarar veriyordum, ayrıca göbeğim beni rahatsız ediyordu ve bazı pantolonlarımın beli sıkmaya başlamıştı. Sil baştan yeniden spora başladım, 1,5 aydır ağzıma cips sokmadım, kolayı sadece dışarıda yemek yediğimde arada yemeğin yanında alıyorum, dışarıda yemeyi çok sevmiyorum zaten, yersem de fast food değil de kebap tarzı şeyler yiyorum. Haftada 2 kere istediğim bir içeceği içme hakkım var, yani latte, 3in 1 kahve ya da sıcak çikolata. Çikolata yine sınırlı, gündüz canım çekince bir parça atıyorum ağzıma. Eskiden olsa bir paketi bitirirdim şimdi bölüyorum. Şu kadarını söyleyim cildim resmen bayram etti, sivilce eskiye göre hemen hiç çıkmıyor, yemedikçe de vücut unutuyor mu ne eskisi gibi aklıma gelmiyor. Şimdi yaz gelince belki dondurmalar konusunda zorlanırım, ama zaten ben hiç bir şeyi tamamen bırakmadım sadece az yiyorum abartmadan...

bende bu aralar nefsimle mucadele edıyorum yememek ıcın

bırde duydugum vucut susuz kaldımı ınsanın canı sekerki şeyler çekermiş su içmeyi ihmal etme

sımdıde bı yoğurt patlat ozaman..

kızım kucağımda uyuyor olmasa,buzdolabını işgal edecem sımdı..

Yoğurt da çekmiyor değil hani, az önce yoğurduma sinek konmuşmudur konusunu okudum. Yoğurttu kaymakdı derken, olsa yerdim harbii. Pisboğazlık başa bela. Ne duysam canım çekiyor. :52: :56:

Bebişi yatırmıcan mı yerine? :emir_bebek:

Yoğurt da çekmiyor değil hani, az önce yoğurduma sinek konmuşmudur konusunu okudum. Yoğurttu kaymakdı derken, olsa yerdim harbii. Pisboğazlık başa bela. Ne duysam canım çekiyor. :52: :56:

Bebişi yatırmıcan mı yerine? :emir_bebek:

benım bebıs kucakta yamularak uyumayı sevıyor..

yatağına koyuyorum,pesımden aglıyarak gerı geliyor:)

o uyanana kadar ınsallah normale dönerım..

ama canga ve magnum dedı yaaa,boru mu:) bıde karam olaydı:)

Back