Ben de uzuuun bir süre deli gibi yedim, sürekli markete gidip stok yapıyordum. Hiç bir şey yoksa muza ya da elmaya nutella sürüp yiyordum. Spor yapıyordum mesela, arkasından deli gibi acıktığım için cips, kola, çikolata elime ne geçerse yiyordum. E haliyle yaptığım tüm spor boşa gidiyordu, güya sağlıklı olayım diye spor yapıyordum, ama sağlıksız beslenmeyle kendime daha çok zarar veriyordum, ayrıca göbeğim beni rahatsız ediyordu ve bazı pantolonlarımın beli sıkmaya başlamıştı. Sil baştan yeniden spora başladım, 1,5 aydır ağzıma cips sokmadım, kolayı sadece dışarıda yemek yediğimde arada yemeğin yanında alıyorum, dışarıda yemeyi çok sevmiyorum zaten, yersem de fast food değil de kebap tarzı şeyler yiyorum. Haftada 2 kere istediğim bir içeceği içme hakkım var, yani latte, 3in 1 kahve ya da sıcak çikolata. Çikolata yine sınırlı, gündüz canım çekince bir parça atıyorum ağzıma. Eskiden olsa bir paketi bitirirdim şimdi bölüyorum. Şu kadarını söyleyim cildim resmen bayram etti, sivilce eskiye göre hemen hiç çıkmıyor, yemedikçe de vücut unutuyor mu ne eskisi gibi aklıma gelmiyor. Şimdi yaz gelince belki dondurmalar konusunda zorlanırım, ama zaten ben hiç bir şeyi tamamen bırakmadım sadece az yiyorum abartmadan...